GearBest Puanları 1 Nisan’da Silinecek

GearBest üzerinden alışveriş yapan kullanıcılara site tarafından verilen ve farklı alışverişlerde İndirim olarak kullanılabilen Puanlar 1 Nisan tarihinde silinecek.

GearBest tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Ocak tarihine kadar kazanılan tüm GearBest Puanları 1 Nisan tarihi itibari ile hesaplardan silinecek.

1 Ocak tarihinden sonra kazanılan puanlar ise bir sonraki sene Nisan ayına kadar kullanılabilir olacak.

 

GearBest Puan

 

GearBest Üyelerine Mail Atmaya Başladı

GearBest tarafından kayıtlı kullanıcılara gönderilen mail metni şu şekilde.

“We would like to extend our very Warmest Wishes to you.

GearBest is incredibly honored that so many new customers joined our community over the past years.

We want our amazing customers to know about the GB Points Policy: ALL Unused GB Points gained before Jan 1, 2019 AUTOMATICALLY EXPIRE and reset to ZERO on Apr 1. Use your remaining GB Points as three Lucky Winners can use points as MONEY before April 1, 2019

This is a (very friendly) reminder: Please use up your remaining GB Points! They can be used as FREE MONEY for even bigger discounts on cool gear, awesome gifts, and personal treats. Grab incredible GearBest bargains today!

Get the party started and gear up for the season, folks!”

 

GearBest

 

Kampanyalı – İndirimli Ürünlerde Kullanılamıyor

GearBest tarafından Alışveriş yapanlara, Yorum yapanlara ve daha birçok eylem için verilen puanlar ne yazık ki tüm alışverişlerde kullanılamıyor.

Ürün eğer indirimde ise, fırsat ürünü ise, ön sipariş sürecinde ise site tarafından verilen puanlar ne yazık ki kullanılamıyor.

Kazanılan puanlar kampanyasız fiyattan satılan ürünlerde kullanılabiliyor. Tabi ki burada da belli bir yüzdeye göre kullanım imkânı sunuluyor.

GearBest Puanları 1 Nisan’da Silinecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir