General Mobile 4G Android One İçin Android 6.0 Güncellemesi Başladı

Saf Android Sürümü olan Android One yazılımını kullandığı için İlk Güncelleme Alacak Cihazlar listesinde yer alan GM 4G serisi için Kademeli Yükseltme İşlemleri de başlamış oldu.

Daha önceki serilerde de Saf Android Ara Yüzü kullanmasına rağmen pek güncelleme gönderemeyen General Mobile firması Android One İşletim Sistemi sayesinde kullanıcılara daha kolay ve masrafsız güncelleme imkanı sağlamış oldu.

 

Android One İşletim Sistemi
Android One İşletim Sistemi

 

Öncelik Nexus ve Google Play Edition Serisine

Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi ilk olarak Google Nexus logosuna sahip ürünlere gönderilirken hemen ardından büyük firmaların Google Play Edition serisi Amiral Gemilerine gönderim yapıldı.

Bu serilerden sonra ise Global Pazarda yer alan Android One İşletim Sistemi Sürümüne sahip cihazlara Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi gönderilmeye başlandı.

General Mobile 4G serisi için güncelleme ilk olarak %1 sonrasında ise %0, %25 ve %50’lik kesimlere gönderilecek ve son adımda Tüm Android 4G Kullanıcılarına Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi gönderilmiş olacak.

 

Android One 4G Modeline Android 6.0 Güncellemesi
Android One 4G Modeline Android 6.0 Güncellemesi

 

Ara Ara Güncelleme Kontrolü Yapın

General Mobile 4G kullanıcıları için bu süreçte yapılması gereken tek şey ara ara Güncelleme Kontrolü yapmak olmalı.

Hangi dilimde oldukları, hangi süreçlerde güncelleme geleceği net olarak firma tarafından belirlenmedi. Ancak önümüzdeki 1-2 haftalık sürede General Mobile 4G serisinin tüm modellerine Android 6.0 Marshmallow Güncellemesinin gelmesi bekleniyor.

General Mobile 4G Android One İçin Android 6.0 Güncellemesi Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir