General Mobile 5 Plus Raflardaki Yerini Alıyor

General Mobile firmasının 2016 yılında oldukça fazla güvendiği modellerden birisi olan General Mobile 5 Plus modeli satışa çıkmaya hazır.

Yavaş yavaş Teknoloji Marketler ve Online Satış Noktalarındaki yerini almaya başlayan GM 5 Plus serisi için nihai kullanıcılarda yavaş yavaş mağazaların yolunu tutmaya başladılar.

Air ve Discovery 2 serisinde istediği başarıyı yakalayamayan ancak General Mobile Android One projesi ile ciddi satış rakamlarına ulaşan firmanın GM 5 Plus ile de satış rakamlarını yükseltmesi bekleniyor.

 

General Mobile 5 Plus Modeli Tanıtıldı, İşte Özellikleri
General Mobile 5 Plus Modeli Tanıtıldı, İşte Özellikleri

 

General Mobile 5 Plus Modelinin Teknik Özellikleri

Android One Ara Yüzüne sahip olması sebebiyle tüm Android Güncellemelerini sorunsuz ve ilk olarak alacak cihazlar arasında olan GM 5 Plus serisi 5.5 inçlik Full HD Ekranı, 1.5 Ghz’lik hıza sahip 4 çekirdekli SnapDragon 617 işlemcisi ve 3 GB Ram Belleği ile pazara ciddi bir rekabet getirmeye hazırlanıyor.

32 GB Dahili Depolama Alanı ve Micro SD Kart desteği sunan seride 13 MP arka ve ön kamera kullanan General Mobile firması ürünü Android 6.0.1 Marshmallow yazılımı ile pazara sürüyor.

3100 mAh’lik bir bataryaya sahip olan General Mobile 5 Plus serisi ülkemizde 999 TL gibi bir rakamdan satışa çıkıyor ve meraklıları için oldukça iyi bir fiyat olarak dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.

 

General Mobile 5 Plus Soru, Sorun ve Kullanıcı Yorumları
General Mobile 5 Plus Soru, Sorun ve Kullanıcı Yorumları

 

Tek Rakibi Casper Via M1 Olacak Gibi

Şuan ki Fiyat Performans özelliklerine bakıldığında Ram – Depolama ve diğer özellikler bakımından Casper Via M1 32 GB  serisi ile eşdeğer seviyede olan General Mobile 5 Plus serisi ön kamera konusunda bir adım öne geçmiş gibi görünüyor.

Ancak temelde hem Fiyat hem de Performans noktasında eşdeğer sonuçlar vereceğini düşündüğümüz iki seri arasında en önemli fark ise Android One İşletim Sistemi ile GM 5 Plus modelinin güncellemeleri ilk alan modeller arasında olması.

Ülkemizde ciddi anlamda bir General Mobile sevgisinin olduğunu ve 1 Saatte Servis hizmeti ile ciddi bir rekabet ortamı oluşturduğunu da düşündüğümüz de GM 5 Plus serisinin başarılı bir model olacağını söyleyebiliriz.

Cihazla alakalı olarak daha fazla bilgiye ulaşmak için aşağıdaki haberleri de inceleyebilirsiniz.

General Mobile 5 Plus Raflardaki Yerini Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Gm5 plus 2 gündür kullanıyorum mesaj yazarken sıkıntı yaşıyorum. Nette gezinirken kendi kendine işlem yapıyor. Hiç memnun değilim. Casper via v8 bundan kat kat daha iyi.