Google Glass İçin İOS Uygulaması Çıktı

Kendini gösterdiği sene “yılın icadı” olarak seçilen Google Glass, hakkındaki pek çok gelişmeyle tüketiciyi heyecanlandırmaya devam ediyor.

Kimilerince “üçüncü bir göz” olarak nitelenen, video kamera, navigasyon cihazı, internet erişim aygıtı gibi pek çok popüler özelliği tek bir bünyede toplamayı başarmış olan Google Glass, şimdi de iOS eklentisiyle meraklılarının karşısında.

Google, ürünün Android altyapılı cihazların yanında iOS’a da destek vereceğini 18 Aralık tarihinde resmi olarak duyurdu ve bunun için bir uygulama yayınladı.

Google Glass şimdiye kadar Android temelli cihazlar ile çalışmaktaydı. Ürünün iOS işletim sistemine destek verip vermeyeceği ise bir soru işaretiydi.

Bu soru işaretinin ortadan kalkması adına önceki gün Google tarafından MyGlass isimli uygulaması App Store‘da indirime sunuldu.

Google Glass İçin İOS Uygulaması Çıktı
Google Glass İçin İOS Uygulaması Çıktı

 

MyGlass uygulaması, iOS cihazı ile Google arasında etkinleştirme işlemi yapıldıktan sonra kullanılabilecek. Bu yolla Gmail, Google+ ve Google Now gibi hizmetler Google Glass için kullanılabilir hâle gelecek.

Android cihazlarda daha fazla kullanım alanı olan Google Glass’ın, bu son gelişmeden sonra iOS platformuna da daha fazla kullanım alanı oluşturacağı öngörülüyor.

Google Glass İçin İOS Uygulaması Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir