Google Haritalar İOS İçin Yeniden Yapılandırılıyor

oogle Haritalar Uygulaması İOS İşletim Sistemi için elden geçirilmeye başlandı. Yeni özellik ve eklemeler yapılacak olan Google Haritalar Uygulaması yakın dönemde Harita Uygulaması Sıkıntısı yaşayan ve özür dilemek zorunda kalan Apple için büyük bir kurtarıcı olacak gibi görünüyor.

Daha önce App Store üzerinden indirilebilir olan ancak kaldırılan Google Haritalar Uygulaması yenilenen sistemi ile Yol tarifi ve Sesli Navigasyon gibi ekstra özellikleri de bünyesinde barındıracak.

Yeni uygulama İOS için önemli bir konuma gelebilir. Ancak Apple firması bu noktada Google Haritalar Uygulamasına izin verir mi bilinmez. Çünkü bu uygulama sebebiyle kendi uygulamasındaki birçok hata ön plana çıkacaktır ve firmanın bu noktadaki sorunları da ortaya serilecektir.

 

Google Haritalar Uygulaması - İOS
Google Haritalar Uygulaması – İOS

 

Ancak Google yetkilileri yenilenmiş İOS Uygulamasının Apple tarafından kabul edileceği yönünde sorunları olmadığını vurguluyorlar. Onlara göre Google Haritalar Uygulaması direkt olarak APP Store üzerinden indirilebilir hale gelebilecek bir üründür.

Google Haritalar İOS İçin Yeniden Yapılandırılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir