Google Hatasını Bulana Kod Başı 150.000 Dolar Verecek

Google Android İşletim Sistemi ile Mobil Pazarda harikalar yaratmaya devam ederken Chrome OS ile de Notebook sektöründe kendisine yer edinmeye başladı.

Bu kapsamda Hata Ayıklama Moduna geçen Google ilk olarak kullanıcılardan yardım istedi. Ancak bu yardımla beraber birde ödül konuldu.

Kullanıcılara Sıfır Hata ile ürün sunmak için kolları sıvayan Google bunun için 3,1 Milyon Dolar değerinde bir ödeme ayırdı ve Chrome OS İşletim Sistemindeki her kod hatasını bulana 150.000 Dolar Ödül vermeyi taahhüt etti.

Samsung 550 serisi ChromeBook Wi-Fi modeli üzerinde yapılacak olan Kod Araştırma işlemlerinde bulunacak kodlama hataları bir anlamda büyük bir ödülün kapısını aralamanıza olanak sağlayacak.

Google Hatasını Bulana Kod Başı 150.000 Dolar Verecek
Google Hatasını Bulana Kod Başı 150.000 Dolar Verecek

Yurtdışında birçok Coder’in çalışmaya başladığı ve hata avı için günlerini ayırmaya başladıklarını belirtmekte fayda var. Siz de hem kendinize güven duyuyor hem de ChromeBook içinde birçok Bug ve Eksik bulurum diyorsanız o zaman 150.000 Dolar yani neredeyse 300.000 TL sizi bekliyor demektir.

Bu Kod Avı ise Google için hem Hatasız İşletim Sistemi hem de Sistemli Reklam Çalışması anlamına geliyor diyebiliriz. Yani bir anlamda Bir Taşla İki Kuş olarak ifade edilebilir.

Bakalım Google Chrome OS İşletim Sistemi ile pazara çıkan ve çıkacak olan yeni ChromeBook serisi ürünlerde bizleri nasıl bir performans karşılayacak.

Google Hatasını Bulana Kod Başı 150.000 Dolar Verecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir