Hasbro Optimus Prime Powerbank Modelleri Geliyor

Ünlü oyuncak üreticisi Hasbro tarafından Transformers filminin başkahramanı Optimus Prime için bir powerbank tasarlandı.

Genellikle çocuklar için ürünler üreten ve sektöründeki önemli isimler arasında yer alan Hasbro firması yaptığı lisans anlaşmaları ile birlikte Transformers filminin başkahramanı olan Optimus Prime için bir powerbank üretimine başladı.

6.500 mAh’lik bir depolama alanına sahip olacak olan ürünün tasarımı kapalı halde iken normal bir powerbank yapısında iken cihazı dönüştürdüğünüzde karşınıza Optimus Prime çıkıyor olacak.

 

Hasbro Optimus Prime

 

Dönüşebilen Powerbankın Fiyatı 50 Dolar

Hasbro tarafından lisans anlaşmaları ile üretilen 6.500 mAh’lik powerbank modeli firma tarafından 50 Dolar gibi bir fiyata satılıyor olacak.

Ülkemizde ise bu ürünün ortalama olarak 200 TL ile 250 TL arasındaki bir rakamdan satışa çıkması beklenebilir.

Depolama alanı olarak bakıldığında ürüne biçilen 50 Dolarlık fiyatın pahalı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bu ürünün bir powerbank modeli olmaktan ziyade bir filmin hatırası olarak ele almak daha doğru olacaktır.

Zaten ürüne genellikle Transformers hayranı çocuklar ve tabi ki yetişkinler ilgi göstereceklerdir. Gelecek olan taleplere göre firmanın bir sonraki adımda Daha Yüksek Kapasiteye sahip modelleri ve diğer Dönüşebilen Araçları da seriye dahil etmesini beklemek yanlış olmasa gerek.

 

Optimus Prime Powerbank Modeli

 

Ürün Eylül Ayında Duyurulacak

Şuan pazarda bu tarz bir film kahramanı için özel olarak hazırlanmış Powerbank ürününün bulunmaması aslında bu ürünü bir ilk olarak kaşımıza çıkarıyor.

Ürün 2017 Eylül ayında düzenlenecek olan Hasconfan etkinliğinde sevenleri ile buluşacak ve hemen sonrasında da anlaşmalı satış noktaları üzerinden ürünün hızlı bir şekilde satışına başlanacak.

Ürünü satın almak isteyen Türk Vatandaşları için ise henüz ne zaman ve nerde satılacağı ile alakalı bir bilgi gelmemiş durumda.

Ancak eylül ayı içerisinde duyurusu yapılan ürünün ülkemizde de Hasbro ile çalışan çeşitli oyuncak mağazalarında ve hatta belki de teknoloji mağazalarında satışına başlanacaktır diye düşünüyoruz.

 

Hasbro Optimus Prime Powerbank Modelleri Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir