HTC ButterFly 3 ve Yenilenmiş HTC One M9+ Geliyor

Yakın dönemde tanıtılması beklenilen HTC One A9 modelinden önce HTC ButterFly 3 ve New HTC One M9+ modelleri tanıtılacak.

HTC’nin Yazılım Ekibinde yer alan LlabTooFeR rumuzlu Twitter kullanıcısı tarafından verilen bilgilere göre Tayvanlı şirketin altı gün sonra düzenleyeceği etkinlikte iki yeni telefon duyuracağı belirtildi.

Bu cihazların ise HTC ButterFly 3 ve New HTC One M9+ olacağı bilgisi verildi. HTC One A9 hakkında ise bir sızıntı yapılmadı.

 

Yenilenmiş New HTC One M9+ Ne Getirecek?

HTC One M9 modelinin düzenlenmiş ve yenilenmiş hali olarak pazara sunulan HTC One M9+ modelinin yeniden elden geçiren HTC firması bir anlamda aynı seriyi 2. Kez revize etmiş olacak.

HTC kanadından henüz HTC One M9+ New serisi hakkında bir açıklama gelmedi. Modelle alakalı tek sızan bilgi ise Twitter üzerinden geldi.

Bu sebeple de cihazın hangi özelliklere sahip olacağı, nelerin değişeceği ise belli değil. Ancak HTC One A9 modelinin de geleceği düşünülürse cihazın genel olarak Ekran Boyutunda bir değişime gitmesi beklenebilir.

 

HTC Twitter Sızıntısı
HTC Twitter Sızıntısı

 

HTC ButterFly 3 Modeli Geliyor

Ülkemizde pek satışa çıkmasa da HTC One serisi kadar ilgi gören bir seri olan HTC ButterFly serisi 3. Cihaz için beklemeye başladı.

Teknik Detaylar henüz sızdırılmamış olsa da bu serinin One serisinden geri kalmayan bir seri olduğunu biliyoruz. Bu sebeple de HTC ButterFly 3 serisinin de kuvvetli bir donanımsal yapıya sahip olması bekleniyor.

 

HTC ButtefFly Serisi
HTC ButtefFly Serisi

 

29 Eylül’de Sorular Cevaplarını Bulacak

HTC tarafından 29 Eylül 2015 tarihinde düzenlenecek olan etkinlik ile HTC One A9 modelinin değil de HTC ButterFly 3 ve New HTC One M9+ modellerinin duyurulacağı düşünülmeye başlandı.

HTC One A9 modelinin ise Şubat 2016 gibi duyurulması ve pazara sürülmesi beklentisi yavaş yavaş oluşmaya başlamış durumda.

HTC ButterFly 3 ve Yenilenmiş HTC One M9+ Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir