HTC Firması ile Video Dağıtım Devi Intertrust İşbirliğine Gidiyor

Daha önce Beats Audio, Onlive ve Dropbox ile çeşitli ikili anlaşmalar yapan ve ürünlerini yanında bu tarz firmalar ile ilgili hediyeler yada avantajlar sunan HTC firması şimdi de Intertrust ile anlaşmanın eşiğinde.

Daha önce Beats Audio ile yaptığı anlaşma sonrasında bazı cihazları ile birlikte Beats Audio etiketi taşıyan kulaklıklar hediye etmeye başlayan firma Dropbox firması ile anlaşma sağlamış ve 25 Gblık bir veri alanını akıllı telefon alan abonelerine ücretsiz olarak sunmaya başlamıştı.

Intertrust isimli firmanın şu aşamada %20 lik bir kesimini satın alan HTC firmanın Japonya, Çin ve Avrupa bölgesinde video dağıtımını yapan DRM isimli yazılımını da lisansladı.

Bu durumdan sonra tabi ki akla hemen Samsung tarafından başlatılan Video atağına karşılık olarak HTC tarafından da bu tarz bir servis açılacağı geliyor.

Intertrust ile yapılan anlaşmanın elbette ki sonuçları yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Ancak Akıllı Telefon olarak limitleri zorlayan HTC modellerinde artık Beats Audio kulaklıkların yanında birde sınırsız video erişimi olması kullanıcıları daha fazla cezp edecektir.

HTC yakın dönemde görsellik ve ses noktasında kullanıcılarına en üst düzeyde içeriği sunmaya başlayacak gibi görünüyor.

HTC Firması ile Video Dağıtım Devi Intertrust İşbirliğine Gidiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir