HTC Golf (HTC Wildfire C) Yüzünü ve Özelliklerini Göstermeye Başladı

HTC firmasının yeni Giriş Seviyesi Android cihazlarından birisi olacak olan HTC Golf veya diğer adıyla HTC Wildfire C modeli için bazın görseli hazırlandı ve yavaş yavaş halkın beğenisine sunulmaya başlandı.

HTC One Golf veya HTC Wildfire C ismi ile gelmesi beklenilen yada farklı bir kod ile HTC One G gibi pazara sunulabilecek olan HTC Golf kod adlı cihaz bir anlamda ortalama özellikler ve düşük fiyat ile Android kullanmaya yeni başlayacak olanlar için ideal bir ürün olmaya hazırlanıyor.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip olacak olan üründe Sense 4 arayüzü de dahili olarak gelecek. Yani yazılımsa olarak şu aşamada üst bir cihaz olacak.

Firmanın üründe 1 GHz ya da 800 MHz gibi bir işlemci kullanmayı düşündüğü bilgisi verilirken üründe 512 MB Ram ve 4 GB dahili hafıza olacak. Cihazın ayrıca MicroSD Kart desteği ve 25 GB’lık Dropbox Bulut Depolama Ekstrası da olacak. Yani cihazımız depolama noktasında oldukça yeterli bir alana sahip gibi görünüyor.

3.5 İnçlik bir ekrana sahip olacak üründe 480*320 piksel çözünürlülüğe sahip bir ekran yapısı tercih edilecek. Cihazın Bluetooth 3.0, Wi-Fi, GPS ve 3G gibi özellikleri ise standart olarak sunmasını artık alışılagelmiş bir durum oldu.

Cihaz daha önce HTC tarafından her cihazında bulunacağı açıklanan Beats Audio ses profilleri ve çipi yüklenmiş olarak gelecek. Yani size müzik deneyimini bir üste taşıma imkânını veriyor olacak bu cihaz.

HTC Golf ( HTC Wildfire C ) modeli HTC One V modelindeki gibi 5 MP lik bir arka kamera kullanıyor olacak. Fotoğraf kaydetme, düzenleme ve paylaşma gibi noktalarda Sense 4 sayesinde oldukça başarılı bir performans sunması bekleniyor.

Cihazın HTC tarafından Haziran gibi pazara sunulması bekleniyor. Bir anlamda Wildfire ailesinin devamı niteliğinde olacak ürünün fiyatının ise 600 TL ile 1000 TL arasında bir noktada konumlanacak olması şaşırtıcı olmayacaktır.

 

HTC Golf (HTC Wildfire C) Yüzünü ve Özelliklerini Göstermeye Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Beats Audio ses profilleri ve çipi ile normal telefondan farkını merak ediyorum, nedir farkı? Normal bir ses programı ise önceki modellerinde yok muydu yani biz mi yüklüyorduk?