HTC M8 Modeline Harman-Kardon Serisi Ekleniyor

İki farklı renk seçeneği ile kullanıcı karşısına çıkan HTC One M8 modeli ABD’li GSM Operatör Sprint için HTC One M8 Harman-Kardon serisini üretti.

Normal bir HTC One M8 ile Donanımsal ve Yazılımsal olarak birebir aynı olan HTC One M8 Harman-Kardon modelinde değişen ise Kasa Rengi ve Kutu İçeriği.

Sprint için özel olarak üretilen ve sadece Sprint Abonelerine sunulacak olan HTC One M8 Harman-Kardon modelinde renk seçimi Altın Rengi ve Siyah olacak şekilde ayarlanmış.

Bunun yanında kutu içerisine 150 Dolar seviyelerinde satışı yapılan Harman-Kardon serisi bir kulaklık eklenmiş durumda. Zaten cihazı özel yapan şeyde bu kulaklık oluyor.

HTC One M8 Siyah
HTC One M8 Siyah

Bunlarla beraber HTC One M8 Harman-Kardon serisinin sadece 32 GB’lık Versiyondan üretileceği, 128 GB Mikro SD Kart Desteğinin olacağı ve bu modele özel olarak hazırlanmış olan, Gelişmiş Özelliklere sahip bir de FM Radyo eklemesinin yapıldığını da belirtelim.

Sprint için özel olarak hazırlanan Paket ve İçerik ile satışına başlanacak olan HTC One M8 Harman-Kardon modelinin Türkiye’de dâhil olmak üzere diğer Avrupa Ülkelerinde satışa çıkıp çıkmayacağını ise henüz bilemiyoruz.

 

HTC M8 Modeline Harman-Kardon Serisi Ekleniyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir