HTC One M10 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmileşti

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Dünya Mobil Kongresinde tanıtılması beklenilen ancak sessiz bir şekilde beklemede kalan HTC One M10 serisinin resmi tanıtım tarihi belli oldu.

Daha önceki günlerde 19 Nisan 2016 tarihinde tanıtımı yapılacağı yönünde gelen sızıntı haberlerden sonra şimdi de netleşmiş tarih geldi.

Buna göre HTC One M10 serisi akıllı telefon ailesi 12 Nisan 2016 günü New York, Londra ve Taipei de yapılacak olan Eşzamanlı Tanıtımlar ile resmi olarak duyurulacak.

 

Duyuru Resmi Hesaptan Yapıldı

HTC One M10 serisi ile alakalı olarak gelen onlarca bilgi sayesinde neredeyse çıkacak olan Akıllı Telefonun her özelliği netleşmiş durumda.

Resmi olarak Twitter üzerinden yapılan açıklama ile beklemeye başlayacağımız 12 Nisan tarihi ise bir anlamda firmanın artık bilineni kullanıcı ile paylaşma tarihi olacak.

 

HTC One M10 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmileşti
HTC One M10 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmileşti

 

Rakipleri Pazara Çıkmaya Başladı

HTC One M10 serisinin en dişli 2 rakibi olacak olan Samsung Galaxy S7 serisi resmen ülkemizde ve dünyada satışa başlandı.

Diğer rakip ürün olan LG G5 serisi ise halen Ön Sipariş aşamasında ve resmi satışına başlanmadı.

Birazda bu ürünlerin ne yapacağını görmek için geç bir tarihe kalan One M10 serisi eğer beklentiler eşiğinde bir model olacak olursa satış noktasında da Samsung ve LG firmalarına kolaylıkla yetişebilir diye düşünüyoruz.

 

HTC One M10
HTC One M10

 

Teknik Özellikleri ve Fiyatı Net Gibi

Cihazın 2K Ekrana sahip olacağı, daha önceki seri olan A9 serisine benzeyeceği, 32 GB Dâhili Depolama ve 4 GB Ram Bellek gibi özelliklere sahip olacağı gelen ilk bilgiler arasında.

Fiyat noktasında ise tıpkı Samsung Galaxy S7 serisi gibi 2.700 – 2.900 TL arasındaki bir fiyat bandında satışa çıkmasını beklemek yanlış olmaz.

Tabi bu fiyat seviyesi tahmini bir seviye. HTC firmasının kısa süre içerisinde cihaza ek özellikler ve donanımsal eklemeler yapmış olması gibi bazı detaylar sonrasında HTC One M10 serisinin satış fiyatı biraz daha yukarı çıkabilir gibi görünüyor.

 

HTC One M10 Gümüş Renk
HTC One M10 Gümüş Renk

 

Her Şey 12 Nisan’da Belli Olacak

LG G5 henüz pazara çıkmamışken, Samsung Galaxy S7 ise daha yeni yeni kendisini gösterirken 12 Nisan tarihinde yapılacak olan HTC One M10 tanıtımı bakalım firmaya ve telefon pazarına nasıl bir etki yapacak.

Bunu zaman gösterecek.

HTC One M10 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmileşti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir