HTC One M8 Prime Modelinin Özellikleri ve Fiyatı Belli Olmaya Başladı

Pazara sürülüp sürülmeyeceği kesinlik kazanmasa da büyük bir ilgi uyanmasına sebep olan HTC One Prime modeli yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

@evleaks tarafından basına sızdırılan bazı bilgiler göre HTC One Prime veya HTC One M8 Prime ismi ile anılacak olan Yeni HTC Modeli çok yakında duyurulacak.

HTC One serisinin özel üyelerinden birisi olması beklenilen HTC One Prime modelinin Alüminyum ve Silikon karışımı, oldukça egzotik bir kasa malzemesine sahip olması bekleniyor.

Suya ve Toza karşı dayanıklı olması beklenilen modelin SnapDragon 805 serisi 2.5 Ghz’lik bir işlemci ile pazara çıkma ihtimalinin yanında SnapDragon 810 serisi 64 Bitlik bir işlemci ile de pazara çıkma ihtimali mevcut.

2K Çözünürlüğe sahip 5.2 veya 5.5 inçlik ekrana sahip olması beklenilen HTC One Prime modelinde BoomSound özelliği aynı şekilde yerini koruyacak.

HTC One Prime
HTC One Prime

Kamera noktasında bu seride de UltraPiksel Çözünürlük ile pazara çıkması beklenilen HTC firmasının Çift Kamera özelliğinin yanında yazılımsal olarak da kamerayı özelleştirmesi bekleniyor.

3 GB Ram değerine 32 GB Dahili Depolama Alanına sahip olması beklenilen modelde Mikro SD Kart desteği de unutulmamış durumda.

Android 4.4.3 Kit Kat İşletim Sistemine sahip olması beklenilen seride Sense 6.0 sürümü kullanılacak gibi görünüyor.

Firma tarafından henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da HTC One Prime modeli özellikle Samsung Galaxy S5 Prime modelinin yolda olduğu şu dönemde pazara çıkması muhtemel modeller arasında yerini alacaktır.

HTC One Prime serisinin 3.000 TL gibi bir rakamdan satışa çıkması ise şuan ki Pazar payına ve ürün fiyatlarına bakınca oldukça olası görülüyor.

 

HTC One M8 Prime Modelinin Özellikleri ve Fiyatı Belli Olmaya Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir