HTC One Max Hakkında

Htc’nin son zamanlarda telefon adına ürettiği teknolojik ürünlerin sayısı ve özellikleri fazlasıyla mağazalarda yer almaktadır. Htc yeni ürettiği Htc One Max ile büyük ekrana sahip olmanın tadına varacaksınız.

Çeşitli özelliklere sahip kamerası, fotoğraflarınızı çok iyi pozlarla çekmenizi sağlar ve giriş ekranına gönderilen mesajlar da gerçek zamanlı haberlere bağlanmanıza olanak tanır. Tüm bunları yapabilmeniz için Htc size büyük ve dayanıklı pil ömrü sunar.  HTC One max ile tanışarak daha büyük ekran boyutu, daha fazla kamera özelliği ve daha fazlasına kavuşma ayrıcalıklarından yararlanın.

5,9 inç, Full HD 1080p ekranı ile size bir telefondan fazlasını sunan Htc one maxi, Qualcomm Snapdragon 600 işlemciye sahip ve1,7 GHz dört çekirdekli CPU hızına sahiptir.

İkili çekim modu, fotoğrafçının hareketlerini resim içinde resim olarak bir ayna görünümünde görüntüler. Sadece fotoğraf çekmekle yetinmez fotoğraflarınıza mükemmellik katabilirsiniz. HTC Çiziktir işlevi, resimlerinizin üstünde çizim yapmanıza olanak sağlar; Fotoğraf Düzenleyici özelliği ile de GIF oluşturabilirsiniz. İnanılmaz anlarınızı çoğaltın ve her gününüzü unutulmaz kılın.

HTC One Max
HTC One Max

 

Sesi, dışarı doğru değil, kendinize doğru yükselterek daha da güçlendirin. Filmlerinizin, videolarınızın ve müziğinizin keyfini dahili amplifikatörlerle desteklenen çift ön stereo hoparlörden elde edilen yüksek ses düzeyiyle çıkarın.

Telefonunuza doğru eğilip kalmayın; HTC BoomSound ile içeriğinizi sahneye koyun. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra akıllı telefonlarda bulunan Wİ-Fİ, bluetooth, çeşitli uygulama ve özelliklerine sahiptir.

HTC One Max Hakkında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir