HTC Tablet Sektöründe Yeniden Kendisini Göstermeye Hazırlanıyor

Tablet denemelerinde başarılı bir çalışma yapmasına rağmen rakiplerinin hızlı büyümesi ve pazarı kaplaması sebebiyle devamını getirmeyen HTC firması yeni bir Tablet PC çıkarmak için adımlar atmaya başladı.

HTC firmasının büyük bir ümit bağladığı ve şu aşamada pazardaki hiçbir tablet bilgisayarda olmayan özelliklerin olacağı belirtilen Tablet PC bir anlamda pazarda yeni bir çığır açacak gibi hazırlanıyor.

HTC Yeni Tablet Modelini Pazara Sunmaya Hazırlanıyor
HTC Yeni Tablet Modelini Pazara Sunmaya Hazırlanıyor

 

1.3 GHz hızındaki nVidia Tegra 3 İşlemci ile pazara sunulacak olan cihazda Android 4.0.3 kullanılacak. Ekran ise 1280*752 piksellik bir çözünürlülükte olacak gibi. İşletim sisteminde henüz net bir karar alamayan firma denemeleri Android 4.0.3 ile yapıyor ancak pazara sunmadan önce cihaza Android 4.1 yüklemesi kuvvetli bir ihtimal gibi görünüyor.

Ekran boyutu olarak 7 İnç lik bir ürün üretmeyi planlayan firmanın bir anlamda 10 İnç pazarı yerine 7 İnç pazarında büyümeyi amaçladığını düşünebiliriz.

Tabi ki bilgiler firmadan verilen bazı genel bilgiler. Henüz net bir ürün veya çıkış tarihi yok. Detaylı özellik ise hiç yok. Kısacası HTC Tablet PC için biraz daha beklemek gerek.

HTC Tablet Sektöründe Yeniden Kendisini Göstermeye Hazırlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir