HTC Tarafından Üretilecek Nexus Serisinin Özellikleri Belli Olmaya Başladı

Bu sene üretilecek olan Nexus serisini daha önceki günlerde HTC firması tarafından üretileceği netleşmişti. Şimdi ise cihazın Teknik Özellikleri ile alakalı bazı bilgiler sızdırılmaya başlandı.

Buna göre Android N Nouget İşletim Sistemi ile birlikte pazara çıkacak olan cihazın 5.5 inçlik Quad HD AMOLED ekrana sahip olacağı sızan ilk bilgiler arasında.

Qualcomm SnapDragon 820 veya 823 serisi bir işlemciye sahip olacağı düşünülen cihazın 32 GB ve 128 GB Depolama Alanına sahip iki modeli pazara çıkacak. 16 GB ve 64 GB depolama alanına sahip modeller ise üretilmeyecek.

4 GB Ram Belleğe sahip olacak olan cihazın 3.450 mAH’lik bir bataryası bulunacak. Quick Şarj 3.0 sayesinde Hızlı Şarj Desteği sunacak olan modelin girişi ise USB Type-C olacak.

12 MP Arka ve 8 MP Ön Kamera kullanılacak olan cihazda arka kamera ile 4K, ön kamera ile de Full HD Video çekimi mümkün olacak. Cihazın Metal Kasaya sahip olması ve Parmak İzi Okuyucusu ile birlikte pazara çıkması bekleniyor.

Yine sızdırılan bilgilere göre HTC Nexus serisi Marlin ve Sailfish adı verilen 2 farklı model olarak pazara çıkacak. Marlin serisi üstteki özelliklere sahip olacak iken Sailfish modelinin özellikleri biraz daha düşük olacak ve Orta Seviye bir cihaz olarak satışa çıkacak.

 

 

HTC Tarafından Üretilecek Nexus Serisinin Özellikleri Belli Olmaya Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir