HTC Windows Phone 8XT Modeli Duyuruldu

HTC tarafından Windows Phone 8 İşletim Sistemine sahip yeni modeli HTC Windows Phone 8XT modeli resmi olarak duyuruldu

HTC tarafından pazara daha önce sürülen 8X modelinin bir üst modeli olarak duyurulan HTC 8XT modeli pazardaki Windows Phone 8 İşletim Sistemini kullanan sayılı modelden bir tanesi oldu.

İlk etapta sadece Amerika Pazarında satılacağı tahmin edilen ürünün ilerleyen süreçte diğer pazarlarda satılıp satılmayacağı ise belli değil.

4.3-inç boyutunda 480 x 800p çözünürlüklü LCD ekranın yer aldığı telefonun güç birimini ise 1.4GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, Adreno 305 grafik birimi ve 1GB RAM. 8GB dâhili depolama birimi, microSD kart desteği, 8MP çözünürlüklü arka kamera, 1.6MP ön kamera ve 1.800mAh kapasiteli batarya telefonda öne çıkan diğer teknik detaylar.

HTC Windows Phone 8XT Modeli Duyuruldu

HTC One ile başlayan ve Butterfly s ile devam eden stereo hoparlörler, 8XT modelinde de yer alırken, Beats Audio ses teknolojisi de yine telefonunda üst sınıf ses kalitesi sunuyor.

Pazarda genelde Android İşletim Sistemi ile gelen modelleri ile var olan HTC firması Windows Phone 8 İşletim Sistemini de komple terk etmeyerek en azından pazarda birkaç model ile var olma stratejisi izlemeye devam ediyor.

Bakalım HTC Windows Phone 8XT modeli iyi bir satış rakamına ulaşabilecek mi yoksa pazardaki diğer modeller gibi vasat bir sayıda mı kalacak.

 

Exit mobile version