HTC’nin Yeni Amiral Gemisi M7 Modeli İçin Çalışmaları Hızlandırdı

2012 yılı başlarında yaşadığı düşüşten sonra toparlamak için çalışmalara başlayan HTC’ nin bu yolda ilk adımı HTC  M7 adlı yeni bir model üzerine yoğunlaşmak oldu. Firmanın bu ürünle başarılı olup olamayacağını ise ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.

Son yıllarda hızla yükselişe geçen firma sonrasında özellikle 2012 içerisinde yaşadığı düşüşe bir son vermek için yeni bir strateji geliştirerek M7 kod adında yeni bir amiral gemisi üzerinde çalışmalara başladı. Çin ve Tayvan kaynaklı söylentilere göre HTC, Samsung  Galaxy S4’ ü piyasaya sürmeden önce M7’ yi tamamlamaya çalışıyor. Böylece Samsung’ un daha önce  pazar oluşturması engellenmeye çalışılıyor.

Global pazara HTC DLX adında girecek olan, 5 inç Full HD ekran, Qualcomm APQ8064 4 çekirdekli işlemci, Adreno 320 GPU‘ su gibi gelişmiş özellikleri bir arada barındıran telefonun yanında HTC M7’ nin daha iddialı bir telefon olması yönünde çalışılıyor.

HTC M7 Kod Adlı Yeni Ürün Yavaş Yavaş Şekillenmeye Başladı
HTC M7 Kod Adlı Yeni Ürün Yavaş Yavaş Şekillenmeye Başladı

Şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’ nde tanıtılacağı ve Mart ayında satışa sunulacağı söylenen M7’ nin, HTC’ nin en büyük kozlarından biri olduğu da hakkındaki iddialar arasında…

Focus Taiwan bu iddialara kanıt olarak parça tedarikçilerini gösteriyor ki HTC‘ nin üreticilere 5 milyon civarında telefona yetecek malzeme tedarik etmeleri konusunda istek yollaması da bu düşünceyi kanıtlar nitelikte…

Bu kadar fazla miktarda tedarik isteği doğruysa, HTC M7 ye fazlasıyla güveniyor ve ilk çıktığı aylarda en az 2-3 milyon satılacağını ümit ediyor.

HTC’nin Yeni Amiral Gemisi M7 Modeli İçin Çalışmaları Hızlandırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir