Huawei P9 Serisi GittiGidiyor Üzerinden Ön Siparişe Çıktı

Kamera Özellikleri sebebiyle ön plana taşınan Huawei P9 serisi Akıllı Telefon Ailesi GittiGidiyor üzerinden Resmi Huawei Satış Hesabı üzerinden Ön Siparişle satılmaya başlandı.

Kısa süre sonra Türkiye’de satışa sunulması planlanan, dünyanın Leica desteği ile üretilen ilk çift kameralı akıllı telefonu Huawei P9, avantajlı bir kampanya ile Türkiye’nin önde gelen e-ticaret sitelerinden Gittigidiyor üzerinden ön siparişe açıldı.

Huawei’nin mobil fotoğrafçılığa yeni bir bakış açısı getiren son amiral gemisi P9, Türkiye pazarına girişinin hemen öncesinde, özel fırsatlarla, http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-p9-226828798 adresinde Gittigidiyor’daki yerini aldı.

 

Huawei P9 Serisi GittiGidiyor Üzerinden Ön Siparişe Çıktı
Huawei P9 Serisi GittiGidiyor Üzerinden Ön Siparişe Çıktı

 

Ön Sipariş’e Özel Harman Kardon Fırsatı

Popüler e-ticaret sitesi Gittigidiyor’un Cadde sekmesi altında yer alan Huawei resmi satış sayfasından erişilebilecek olan P9, ön sipariş geçen kullanıcılar için avantajlı seçeneklerle sunuluyor. Huawei P9’u ön sipariş döneminde satın alacak kullanıcılar, sınırlı sayıda sunulan Harman Kardon markalı taşınabilir Bluetooth hoparlöre de sahibi olacak. Harman Kardon’un 550 TL değerindeki taşınabilir hoparlörü, aynı zamanda şarj ünitesi işlevine de sahip.

Huawei P9 sahiplerine sunulan bir diğer avantaj ise VIP Garanti servisi. Huawei VIP Hizmet kapsamındaki P9’un, satış tarihinden itibaren üç ay içerisinde oluşabilecek ekran hasarları, ilk seferinde Huawei garantisi altında olacak ve hasarlı ekran ücretsiz değiştirilecek. Bu opsiyon, tüm Huawei P9 sahipleri için geçerli olacak.

GittiGidiyor Huawei mağazasını ziyaret eden kullanıcılar, P9’un yanı sıra, Huawei’nin yakın dönemde Türkiye pazarına sunduğu; G8, P8 Lite, GR5 ve Y5C modelleri arasından da seçim yapabilecekler.

Huawei P9, 2.399 TL’lik tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile pazara sunuluyor.

 

Huawei P9 Serisi GittiGidiyor Üzerinden Ön Siparişe Çıktı
Huawei P9 Serisi GittiGidiyor Üzerinden Ön Siparişe Çıktı

 

Huawei VIP Hizmeti Hakkında

Huawei VIP Hizmet sadece, ürün kutusundan VIP Hizmet kartı çıkan ürünler için geçerlidir.

Huawei VIP Hizmet desteği, sadece Türkiye’ye HUAWEI TELEKOMUNIKASYON DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. tarafından ithal edilmiş Huawei marka ürünler için geçerli olup yurt dışından getirilen veya farklı ithalatçılar tarafından ithal edilen ürünleri kapsamaz.

Ekran hasar garantisi kasti yapılmış arızaları kapsamaz. Ekran hasar garantisi, kaza sonucu oluşan ve normal şartlarda ücretli onarım gerektiren, düşürme, çatlak, ezilme, baskı, darbe gibi durumların, ekran kaplaması, LCD görüntüleme parçası ve ekran dokunmatiğine verdiği zararların onarımının ücretsiz yapılmasını kapsar. Ekran dışındaki, pil, anakart vb. farklı parçaların, aynı anda hasar görmesi durumunda, yetkili servis, bu parçaları hizmet kapsamı dışında değerlendirerek, ücret talebinde bulunabilir.

Bu hizmet 3 ay içinde sadece bir defaya mahsustur. Ekran hasarının, 3 ay içerisinde iki veya daha fazla kez tekrarlanması durumunda, garanti hükümleri gereğince, garanti harici olarak işlem yapılacaktır. Hizmetten faydalanmak için öncelikle Huawei Destek Hattı’ndan (4447988) randevu alınması gerekmektedir.

Hizmetten faydalanabilmek için fatura veya garanti belgesi kopyası gereklidir. Bu VIP hizmet ile yerel kanun ve düzenlemeler arasında herhangi bir çelişki oluşması durumunda, yerel kanun ve düzenlemeler geçerli olacaktır.

Huawei P9 Serisi GittiGidiyor Üzerinden Ön Siparişe Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Talefona hat takdığında hattı kabui ediyor ama arama yapmıyor

    • Hat ile alakalı bir sorun olabilir mi? Blokeli falan olabilir mi? Farklı sim kartlar ile kullanmayıu denediniz mi? Sadece aramamı yapmıyor cihaz. SMS falan aktif mi? Mobil internet vs.