Huawei Watch GT Kullanıcı Yorumları – Soru, Sorun, Şikâyet ve Öneriler

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Huawei firmasının 2019 yılında ülkemizde satışına başladığı Akıllı Saat serisi Huawei Watch GT Kullanıcı Yorumları, Soru, Sorun, Şikâyet ve Kullanıcı Önerileri ile sizlerin karşısındayız.

Akıllı Saat sektöründe devam eden Samsung & Apple rekabetine oldukça başarılı bir Akıllı Saat modeli ile giriş yapan Huawei firması bakalım ülkemizde Watch GT ile nasıl bir başarı yakalayabilecek.

Bizlerde bu yazımızda Huawei Watch GT modeli ile alakalı olarak karşınıza çıkabilecek soru ve sorunlara destek olmak, şikâyetlerinizi ve önerilerinizi dile getirmenize olanak sağlamaya çalışıyor olacağız.

 

Huawei Watch GT Akıllı Saat

 

 

Huawei Watch GT Sıkça Sorulan Sorular

Huawei Watch GT modeli ile alakalı olarak sorulması muhtemelen soruları sizler için cevaplamaya çalışıyor olacağız.

 

Huawei Watch GT İle Telefon Görüşmesi Yapılabiliyor mu?

Ne yazık ki cihaz üzerinden telefon görüşmesi yapılamıyor. Ama gelen aramaların cevaplanması, meşgule düşürülmesi gibi işlemler yapılabiliyor.

 

Çerçevesi Hareket Edebiliyor mu?

Samsung modellerinden alıştığımız çerçeve hareketi ne yazık ki Huawei Watch GT modelinde mevcut değil. Bu sebeple de menü geçişlerini ekran üzerinden yapmanız gerekiyor.

Saat Ara Yüzü Noktasında Seçenek Sayısı Yeterli Seviyede mi?

Kendi ara yüzünü kullanan Huawei Watch GT modeli için şu aşamada Huawei tarafından sunulan sınırlı sayıda ara yüz mevcuttur. İlerleyen dönemde çok daha fazla ara yüz ile kullanıcılara farklı seçeneklerde sağlanabilecektir.

 

Huawei Watch GT Modelinin Şarjı Kaç Gün Gidiyor?

Huawei Watch GT Akıllı Saat modelinin en iddialı olduğu konulardan birisi elbette ki batarya kullanım süreleri. Firma tarafından verilen bilgilere göre;

  • Sürekli Egzersiz Takibi, Nabız Takibi ve GPS açıkken 22 Saat,
  • Nabız Takibi Açık ve Haftada 90 Dakika Egzersiz yapılırsa 2 Hafta,
  • Mesajlar ve Aramalar Açık, Nabız Takibi Kapalı İse 30 Gün

cihazı tek şarjla kullanabilmeniz mümkündür.

 

Huawei Watch GT GPS Desteği Sunuyor mu?

Cihazda sektörün öncü Konum Tespit Sistemleri dâhili olarak mevcuttur. GPS, GALILEO ve GLONASS desteği ile konum belirleme noktasında sorun yaşama ihtimaliniz neredeyse yok denebilecek kadar azdır.

 

Huawei Watch GT Saat

 

Huawei Watch GT Kullanıcı Yorumları

Cihazı satın alan, kullanmaya başlayan ziyaretçilerimiz Yorum sekmesi üzerinden Huawei Watch GT Kullanıcı Yorumlarını bizlerle paylaşırlarsa seviniriz.

Bu sayede cihazla alakalı olarak henüz satın alma işlemini gerçekleştirmemiş ve ürünle alakalı aklındaki soru işaretlerine cevap ayarak ziyaretçilerimize de destek sağlamış oluruz.

 

Huawei Watch GT Soru – Sorun – Şikâyet ve Öneriler

Huawei Watch GT modeli ile alakalı Şikâyet, Soru, Öneri ve Sorunlarınızı Yorum sekmesi üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Ürünle alakalı olarak elimizdeki bilgilere dayanarak sizlere yardımcı olabileceğimiz tüm konularda yardımcı olmaya çalışıyor olacağız.

Huawei Watch GT Kullanıcı Yorumları – Soru, Sorun, Şikâyet ve Öneriler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Seçtiğim saat sürekli ekrana ayarlanmıyor 5.10 sa iye bekliyor anolık saate geçiyor ne yapmam gerekiyor not seçtiğim saat hep gözüksün istiyorum

  2. Seçtiğim saat sürekli ekrana ayarlanmıyor 5.10 sa iye bekliyor anolık saate geçiyor ne yapmam gerekiyot

  3. Saatten genelde memnunun ancak cep telefonum ıphone senkrezizasyon devamlı kopuyor Huawei sayfasına girince hava durumu güncelliyor buda sorun bence

  4. 2 gün önce samsung watch 46 mm almak için turkcell bayiine gittim burda bana daha uygun fiyata huawei watch gt alabilecegimi söylediler fiyatına aldanıp aldım.emin olun piyasada 150 tlye satılan akilli saatlerin bile bundan daha cok fonksiyonu var simdi 1400 aldigim huaweyi normal kol saati olarak kullaniyorum lanet olsun diyorum baskada birsey demiyorum.1200 fronter bali alsaydım kat kat daha iyiydi bundan