İlk Yerli Üretim Vestel 4K 3D Kavisli LED TV Pazara Çıkıyor

Samsung ve LG firmaların Kavisli 4K TV Modellerine rakip olarak Vestel 4K 3D Kavisli LED TV serisi çok yakında pazara çıkıyor.

Son dönemde attığı Teknolojik Adımlar ve yaptığı Büyük Yatırımlar ile ülkemizdeki önemli Teknolojik Ürün Üreticileri arasına giren Vestel firması şimdi de 4K Çözünürlüğe sahip Kavisli TV serisini pazara sunmaya hazırlanıyor.

Vestel tarafından yapılan açıklamaya göre ürünler kısa süre içerisinde Vestel Mağazaları ve Teknoloji Mağazaları üzerinden satışa sunulacak.

Fiyat olarak ise oldukça uygun bir fiyatlandırma yapılmış durumda.

İlk Yerli Üretim Vestel 4K 3D Kavisli LED TV Pazara Çıkıyor
İlk Yerli Üretim Vestel 4K 3D Kavisli LED TV Pazara Çıkıyor

 

Vestel 4K 3D Kavisli LED TV Serisinin Teknik Özellikleri

3840*2160 Piksel yani 4K Çözünürlüğe sahip olarak pazara çıkacak olan Vestel Kavisli TV serisinde 3D Özelliği unutulmamış.

Dahili Wi-Fi Alıcısı bulunan seride ek bir aparata gerek kalmadan Wi-Fi üzerinden internete bağlanmanız mümkün hale getirilmiş.

Dahili HD Uydu Alıcısı ise evinizde ek bir uydu alıcısı masrafına gerek kalmadan size HD TV Keyfi sürmenize imkan sağlıyor.

Yan kısımlarda 2 adet 12,5 Watt değeriden hoparlör bulunduran üründe 1 adet 12 Watt değerinde SubWoofer kullanılmış durumda.

SMR 1000 HZ değerine sahip olan Vestel 4K 3D Kavisli LED TV serisinde Akıllı Kumanda Özelliği de unutulmamış durumda.

Ayrıca Vestel Smart Tablet üzerinden de TV’nizi yönetmeniz mümkün hale getirilmiş durumda.

Kutu içinden 4 Adet 3D Gözlük ve Askı Aparatı çıkarken Normal Kumanda ve AİR Mouse adı verilen kumanda da kutu içeriğine eklenmiş durumda.

Vestel 4K Kavisli 3D TV
Vestel 4K Kavisli 3D TV

 

Vestel 4K 3D Kavisli LED TV Serisinin Fiyatları

Vestel 4K 3D Kavisli LED TV serisinin satış fiyatı ise 5,499 TL’den başlayacak şekilde ayarlanmış durumda. Tabi ki Ekran Boyutuna göre fiyatlandırmalar değişecektir. İlk etapta pazara çıkan seri ve fiyatı şu şekilde.

  • Vestel 4K 3D Smart 55CA9500 140 Eekran Kavisli TV(55 inç) – 5.499 TL

 

İlk Yerli Üretim Vestel 4K 3D Kavisli LED TV Pazara Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir