Instagram yeni özellikleriyle kullanıcılarının karşısında!

Instagram’ın yakın bir zamanda kullanıcısına sunduğu Instagram Hikayeler için önemli bir ek özellik daha Instagram kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Şuan için herkesin hoşuna gittiği gözüken bu özellik, daha da konuşulacakmış gibi duruyor!

 

Instagram platformu kendi kullanıcısı kitlesine yeni özellikler sunarak keyiflerini arttırmaya ve sevgilerini kazanmaya devam ediyor. Bugün yayınlanan güncelleme ile birlikte Instagram hikayeler, hem iOS hem de Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda  yeni eklenen özelliklere kavuştu.

Instagram’da dolaşırken arkadaşlarınızın ya da takip ettiğiniz diğer insanların hikayelerine bakıp onların neler yaptığını ya da neler söylediklerini görebiliyordunuz. Artık, sadece onların ne yaptıklarını görüp diğer hikayeye geçmenize gerek yok. Instagram hikayelerde dolaşırken, bundan sonra hikayelere fotoğraf ya da video ile cevap verebilirsiniz.

Kullanıcıların bir istediğini daha yerine getirmiş olmanın verdiği mutluluğu paylaşan Instagram yetkilileri, sunduğu yeni özellikler karşısında alınan geri bildirimlerden çok hoşnut olduklarını açıkladılar.

Yeni gelen güncelleme ile sadece eklenen tek özellik bu değil. Dikkatli olunması adına yazmamız gerektiğini hissettik. Artık dev bir sosyal medya platformu haline gelen Instagram, eğer bir başkası sizin hikayenizin ekran görüntüsünü alırsa anında size bildirim göndereceği bir sistemi de bu güncellemeyle uygulamasına ekledi.

Eğer daha bu güncellemeye sahip değilseniz hemen kullandığınız telefona göre, App Store veya Google Play Store’ a girerek yeni Instagram güncellemesini indirebilirsiniz. Her geçen gün yeni özellikler ile kullanıcılarını kendine daha da çok sevdiren Instagram, yeni güncelleme ile hem hikayeler kısmına yeni özellikler eklemiş oldu hem de hikayelerde ekran görüntüsü alındığında artık bildirim gönderen bir sistem yüklemiş oldu.

Instagram yeni özellikleriyle kullanıcılarının karşısında!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir