Intel Orange Phone Haziranda Hazır Olacak

İşlemci Devi Intel ile Fransız Operatör Orange tarafından bir anlamda ortaklaşa üretimi yapılacak olan yeni Intel Orange Phone haziran ayı gibi ilk olarak ABD sınırları içerisinde ve sonrasında da Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Intel tarafından geliştirilen Medfield İşlemcisi (Atom Z2460) kullanılarak yapılan ilk cihaz olma özelliğini taşıyan bu cihaz her ne kadar Orange firması tarafından tasarlanıp üretilmiş olsa da içerisinde Intel’in de olması cihazı oldukça değerli bir hale getirmeye yetiyor.

Medfield Atom Z2460 işlemci modeli ve Intel’in referans olarak gösterdiği telefon tasarımı ile çıkacak olan Orange Phone 199 Dolar gibi oldukça uygun bir fiyattan satışa sunulacak gibi görünüyor.

4,3 İnçlik bir ekrana sahip olması planlanan cihazın tabi ki Android İşletim Sistemi kullanarak piyasaya sürüleceğine kesin gözüyle bakabilirsiniz.

Orange tarafından çıkarılan ilk modelden sonra Lenovo ve Motorola firmaları da Intel tarafından üretimi yapılan yeni nesil Medfield İşlemci Serisi kullanılan yeni akıllı telefonlarını pazara sunmaya hazırlanıyorlar.

Kısacası 2012 senesi içerisinde Bilgisayar İşlemcilerinde oldukça başarılı bir noktada olan Intel firması kendisini tamamen farklı ve yeni bir alanda daha denemeye ve başarıya ulaşmaya çalışacak. İnşallah Intel tarafından dizayn edilen Z2460 Mobil İşlemciler istenilen başarıya ulaşarak firmaların daha hızlı, seri ve istenilen işlemleri yapabilen cihazları üretmelerinin önü açılmış olur.

 

 

Intel Orange Phone Haziranda Hazır Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir