iPhone 5S Modeli Yakında Pazara Sürülebilir

Apple tarafından normal şartlarda 1 sene bekleme süresi dolmadan yeni model pazara sürülmez iken bu durumda iPhone 5S modeli için çiğnenecek gibi görünüyor.

Bu sene Apple iPad 3 modelini de 1 senesi dolmadan geliştirerek Apple iPad 4 ismi ile pazara sunan Apple firması gelen yoğun şikâyetten ve üretim bandında yaşanan sorunlardan dolayı Apple iPhone 5S modelini 2013 senesinin ilk çeyreğine hazırlıyor gibi görünüyor.

Resmi bir açıklama gelmemiş olsa da bir kaynak tarafından sızdırılan bilgilere göre Apple iPhone 5 modelinin oldukça hassas bir yapıya sahip olmasından dolayı üretim bandında özellikler dış kaplamalar ile ilgili yoğun bir sıkıntı yaşanıyor. Henüz üretim bandına gelmeden kırılan dış kaplama sebebiyle Apple firması hem mali noktada sıkıntı yaşıyor hem de üretim bandındaki iş yükü artmış oluyor.

iPhone 5S Modeli Yakında Pazara Sürülebilir
iPhone 5S Modeli Yakında Pazara Sürülebilir

Bu duruma karşı bir çalışma yapmak isteyen Apple firması tüm iPhone 5 modellerini pazardan toplatarak yeni bir kasa ile pazara sunmak yerine kasada biraz değişiklik yaparak Apple iPhone 5S modelini çıkaracak gibi görünüyor.

Kısa bir süre içerisinde pazara sürülmesi sebebiyle Donanımsal olarak bir değişimin yapılması ise şu aşamada oldukça zor gibi görünüyor. Zaten 4 Çekirdekli bir teknolojiye ulaşan İşlemci ve diğer donanımsal ürünler sebebiyle iPhone 5S modelinin Tasarım ve Kasa Yapısı olarak farklı bir halde gelmesi daha mümkün gibi görünüyor.

iPhone 5S Modeli Yakında Pazara Sürülebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir