Köşeden Köşeye Ekran Tasarımı İle Apple iPhone SE 2 Gelebilir

Henüz Apple cephesinden resmi bir duyuru yapılmamış olsa da Apple iPhone SE 2 modelinin çok yakında Köşeden Köşeye Ekran yapısı ile tüketicinin karşısına çıkması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda Küçük Ekranlı Telefon seçeneği sunmak için Apple tarafından pazara sürülen Apple iPhone SE modeli bazı bölgelerde ciddi satış rakamları elde etmeyi başarmıştı.

Ancak daha sonrasında Apple firması SE serisi için bir devam cihazı üretmedi. Pazarda da şu aşamada iPhone 5S modelinden sonra iPhone 6 ve iPhone SE satışları firmanın alt ürün gamımı oluşturuyor.

 

Apple iPhone SE 2 - Konsept Tasarım

Apple iPhone SE 2 Söylentileri Artmaya Başladı

Teknoloji basının son dönemde Apple iPhone SE 2 modeli ile alakalı bazı söylentilerde çıkmaya başladı.

Hatta cihazın iPhone X modelinde olduğu gibi Köşeden Köşeye bir ekran tasarımına sahip olacağı ekran boyutunun ise 4 veya 5 inç seviyesinde tutulacağı söylentileri artmaya başladı.

Söylentilerin sayısı artmaya başlayınca Concept Creator ekibi tarafından Apple iPhone SE 2 modeli için bir Konsept Tasarım bile hazırlandı. Cihazın tasarımı hazırlanırken iPhone X modelinden oldukça fazla ilham alındığını söyleyebiliriz.

 

Apple iPhone SE 2 - Konsept Tasarımı

2018 Yılının İlk Çeyreğinde Duyurulabilir

Henüz Apple iPhone SE 2 modeli için resmi bir açıklama yok. Hatta cihazın isminin SE 2 olup olmayacağı bile belli değil. Apple firması bu modeli için iPhone XE gibi yeni bir isimlendirme de yapabilir.

Ancak ürünün pazara çıkması noktasında birçok kişi 2018 yılının ilk çeyreğini işaret etmeye başlamış durumda. Hatta beklentilerin neredeyse tamamı bu yönde.

Apple firmasının Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S ve Apple iPhone 7 serilerini yavaş yavaş pazardan çekmesi ve pazarda Uygun Fiyatlı model olarak iPhone SE 2 modelini, üst seviye olarak ise iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modellerini tutması bekleniyor.

 

Köşeden Köşeye Ekran Tasarımı İle Apple iPhone SE 2 Gelebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir