LG Nexus 4 Modeli Beyaz Renge Büründü

Google ve LG İşbirliği ile pazara sürülen ve ülkemizde de onca sürenin sonunda yeni yeni satışa çıkmaya başlayan LG Nexus 4 modeli için Siyah renk seçeneğinden sonra Beyaz renk seçeneği de satışa çıkıyor.

Uzunca bir süredir satışta olmasına rağmen henüz birçok pazara açılmayan ancak buna rağmen ürün stoğunda her daim sorun yaşanan ve siparişe bir türlü yetişemeyen LG Nexus 4 modeli için yoğun talep üzerine bir de Beyaz Renk seçeneği geliyor.

Türkiye pazarında henüz tam olarak Siyah Nexus 4 satışına yeni başlandığını düşündüğümüzde Beyaz Nexus 4 modelinin ne zaman ülkemizde satışa çıkacağı konusunda pek iyimser bir tablo ortaya sunamıyoruz açıkçası.

LG Nexus 4 Modeli Beyaz Renge Büründü
LG Nexus 4 Modeli Beyaz Renge Büründü

Dünya pazarında yeterli bir yere sahip olması beklenilen ve özellikle Bayanlar tarafından ilgi göreceği düşünülen Beyaz LG Nexus 4 modelinin kasa yapısında da bu seri ile birkaç değişim meydana geldiğini söyleyebiliriz.

Donanımsal olarak güncelleme yapılacak mı veya neler değişecek pek fazla bilgi sızdırılmamış olsa da muhtemelen cihazın sadece Dış Kasa Yapısı ve Rengi değişecek gibi görünüyor.

LG Nexus 4 Modeli Beyaz Renge Büründü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir