LG Optimus 3D MAX Vodafone İle Satışa Sunuldu

LG firması ile Vodafone Türkiye‘nin ortaklaşa çalışmalarına bir yenisi daha eklendi ve LG Optimus 3D MAX Modeli Türkiye’de ilk kez Vodafone ile satışa sunuldu.

Aylık olarak 29 TL’den başlayan fiyatlar ile Vodafone Abonelerinin beğenisine sunulan LG Optimus 3D MAX Modeli önceli serilerde yakalanan başarıyı yenileme niyetinde gibi görünüyor.

LG 3D Max Modeli Vodafone ile Türkiye'de
LG 3D Max Modeli Vodafone ile Türkiye’de

 

3 Boyutlu Video ve Fotoğraf alanında çok fazla rakibi bulunmayan LG Optimus 3D MAX modelinin 1.2 Çift Çekirdekli bir işlemciye sahip olması kullanıcının gözünde biraz soru işareti olarak kalacaktır.

8 Gb dahili hafızası ve 5 MP lik arka kamerası ile standart telefonlar listesinde kendisine yer bulmayı başaran LG Optimus 3D MAX modelinin şu aşamada tek olarak satışını sadece Vodafone firması yapıyor.

Vodafone Cep Avantaj Her Yöne Ekstra Paketi

Müşteriden Alınanlar
Tarife Ücreti Cihaz Ücreti Aylık Toplam Ücret
59 TL 49 TL 108 TL
Müşteriye Sunulanlar 
Her Yöne Konuşma Her Yöne SMS İnternet
1000 Dakika 1000 SMS 1 GB

 

Vodafone Red Mini Paketi

Müşteriden Alınanlar
Tarife Ücreti Cihaz Ücreti Aylık Toplam Ücret
85 TL44 TL129 TL
Müşteriye Sunulanlar
Her Yöne Konuşma Her Yöne SMS İnternet
2000 Dakika2000 SMS 2 GB
Vodafone ve Sabit Hatlarla Limitsiz Konuşma

Vodafone Red Paketi

Müşteriden Alınanlar
Tarife Ücreti Cihaz Ücreti Aylık Toplam Ücret
105 TL39 TL144TL
Müşteriye Sunulanlar
Her Yöne Konuşma Her Yöne SMS İnternet
3000 Dakika3000 SMS 3 GB
Vodafone ve Sabit Hatlarla Limitsiz Konuşma

Vodafone Red + Paketi

Müşteriden Alınanlar
Tarife Ücreti Cihaz Ücreti Aylık Toplam Ücret
155 TL29TL184 TL
Müşteriye Sunulanlar
Her Yöne Konuşma Her Yöne SMS İnternet
5000 Dakika 5000 SMS 5 GB
Vodafone ve Sabit Hatlarla Limitsiz Konuşma

 

24 aylık sözleşmelerin olduğu paketlerde dilediğiniz pakete geçmekte özgürsünüz.

 

Vodafone LG Optimus 3D MAX Kampanya Detayları

  • Kampanya taahhüt süresi 24 aydır.
  • Kampanya kapsamında abonelerin seçmiş oldukları paketlerde yer alan tarifelerin özellikleri mevcut tarife özellikleriyle aynıdır; tarife detaylarına vodafone.com.tr sayfasından erişilebilir.
  • Kampanya kapsamında tarifeye giriş yalnızca anlık olacaktır. Abonenin üzerinde ileri tarihli bir tarife değişikliği talebi var ise kampanyaya giriş yapılamaz. Mevcut tarifesinin şartları ile kampanyaya girmek isterse ileri tarihli tarife değişikliği iptal edilmelidir. Kampanyaya giriş ise anlık olarak gerçekleşir.
  • Abonenin tarife kapsamında kazandığı dakikalar, SMS’ler ve veri üçüncü şahıslara transfer edilemez; kullanılmayan dakika, SMS ve veri bir sonraki aya devretmez.
  • Abonenin seçmiş olduğu tarifenin esasları mevcuttakiyle aynıdır.
  • İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik ücretleri ayrıca ücretlendirilir.
  • Yurtdışı kullanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.
  • Abonelerin paketler arası geçiş yapmalarına belirli kurallar karşılığında izin verilmektedir: aboneler sadece kampanyaya giriş yaptıkları pakete göre daha üst bedelli paketlere geçiş yapabilirler ve daha sonra eski paketlerine geri dönebilirler. Aboneler üst pakete geçtiklerinde aldıkları indirim miktarı değişmez, kampanyaya giriş yaptıklarında hak ettikleri indirim miktarı tüm kampanya süreleri boyunca geçerli olur.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.
  • Bireysel müşteri numarasına bağlı sadece 1 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilir.
  • Hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması, devredilmesi, faturasız hatta çevrilmesi, ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçilmesi, kampanyaya özel internet paket kullanım aboneliğinin iptal edilmesi durumunda taahhüt süresi boyunca kullanabileceği roaming data kullanım hakkı ortadan kalkacak ve aboneye cezai şart tutarı yansıtılacaktır.
  • Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 350 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dâhil olabilirler.
  • Cezai şart tutarı, cihazın taahhütname imza edildiği tarihte Vodafone tarafından belirlenen kampanyaya özel son kullanıcı fiyatından, kampanyaya aykırı durumun meydana geldiği tarihe kadar cihaz taksit bedeli altında yapılmış ödemelerin düşülmesi suretiyle, kurumun cezai şartlarla ilgili kararına uygun olarak hesaplanacaktır. Bu tutara ayrıca tarife bedeli üzerinden verilmiş indirimler de eklenecektir. Kampanyadan kredi kartlı olarak yararlanacak aboneler için abone kampanyadan ilk 12 ay içerisinde çıkmışsa 12 aya kadarki dönemde hesaplanan cezai şart avans olarak abonenin faturasına yansıtılacak ve bu tutar bankadan tahsil edilecektir, geri kalan 12 aya ait cezai tutar ise abonenin çıkacak ilk faturasına yansıtılacaktır. Kredi kartsız yararlanan abonelerde cezai şart tutarı abonenin çıkacak ilk faturasına yansıtılacak ve aboneden tamamı tahsil edilecektir.
  • Kampanyadan kredi kartıyla yararlanacak müşteriler sadece anlaşmalı bankaların kredi kartıyla kampanyaya dahil olabileceklerdir. Aboneler kampanyadan Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ve Akbank kredi kartı kullanıcıları yararlanabilir. Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Teb World Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card, Flexi ve Akbank Wings Card’ları ile kampanyadan yararlanabilir.
  • Kampanya kapsamında yer alan aboneler aksini belirtmediği sürece kampanya taahhüt süreleri bitmiş olsa dahi, aylık paket (cihaz temlik bedeli hariç) kullanımına devam edecek olup, indirim bedelleri sona erecektir.
  • Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir.
  • Kampanyaya Red tarifelerini seçerek katılan bireysel aboneler Vodafone Red ayrıcalıklar dünyasından yararlanmaya hak kazanır. Vodafone Red dünyasına bireysel aboneler katılabilir. Red’e katılan aboneler redvodafone.com’da yer alan Vodafone Red dünyasına ait bütün koşulları kabul etmiş sayılırlar.
  • Vodafone, tarife ve kampanya özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkının saklı tutar.
  • Tarife üzerinden yapılan indirimler kampanya süresince geçerli olup, taahhüt süresinin sonunda abone kullandığı tarifenin güncel indirimsiz fiyatı üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Cihazın kampanyasız satışı yapılabilir.
  • Yabancı uyruklu aboneler kampanyadan yararlanamazlar.
  • Bir abone aynı anda sadece 1 kampanyadan yararlanabilir (dolayısı ile bu kampanyaya dahil olan aboneler MNP kampanyasından yararlanamazlar.)
  • Kampanya sonlanma tarihi 30.09.2012’dir.
  • Stoklarla sınırlıdır.

LG Optimus 3D MAX Vodafone İle Satışa Sunuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir