LG Optimus G E973 Format Nasıl Atılır?

LG Optimus G modeli, LG’nin optimus serisinde yakalamış olduğu başarının altındaki temel modellerden biri olma özelliği taşımaktadır. Bu sebepten ötürü, LG Optimus G kullanıcılar tarafından oldukça fazla rağbet görmektedir.

Bu rağbetin kullanıcılar açısından bir avantajı bulunmaktadır. Bu avantaj, geri bildirimlerde bulunan kullanıcılar vasıtası ile cihazın genel problemlerine dair izlenimler oluşturmaktır.

LG Optimus G E973 model cep telefonlarında genel problem, çoğu Android cihazda olduğu gibi donma ve kasma problemidir. Bu problemin temel kaynakları arasında aşağıdaki sebepler yer almaktadır.

LG Optimus G E973 Format Nasıl Atılır?
LG Optimus G E973 Format Nasıl Atılır?

–          Hafıza kartı problemleri (class10 veya class6 gibi hızlı hafıza kartı modelleri yerine genellikle class4 hafıza kartı modeli kullanılmaktadır.)

–          Geliştirici kaynaklı uygulama hataları

–          Aşırı yüklenme

–          Ram taşması

Ve sair sebepler şeklinde liste uzatılabilmektedir.

LG Optimus G kullanıcılarının kasma, donma, kilitlenme gibi durumlarda format atması bu problemlerin üstesinden gelmesine yeterli olacaktır.

Cihazınıza format atabilmek için iki yöntem mevcuttur; bunlardan birincisi, Samsung cihazlarda olduğu gibi, cihazın arama ekranına şifre girerek format atmak, ikincisi ise cihazın menüsü üzerinden sekmeler izlenerek atılan formattır.

LG Optimus G Modeline Hard Format Atmak

3845#*540# Şifresini arama ekranına yazıp aratmanız yeterli olacaktır. Cihaz kendi kendine format işlemini başlatacaktır.

İkinci seçenek ise; cihazın ana menüsünden, Ayarlar>Yedekle ve Sıfırla > Tümünü Sil > Tamam şeklinde yapılan Fabrika Ayarlanı Sıfırlama seçeneğidir.

LG Optimus G E973 Format Nasıl Atılır?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir