LG Splendor US730 – US Cellular İsimli Modelin Bilgileri Sızdırıldı

LG dünya pazarındaki yerini daha da sağlam bir hale getirmek amacıyla pazara yeni modellerini peş peşe sürmeye devam ediyor.

Bu modellerden bir tanesi de firmanın sitesinde kısa süreli yer alan ancak daha sonra kaldırılan LG Splendor US730 – US Cellular isimli model olacak gibi görünüyor.

Temel olarak LG Optimus L7 modeli ile aynı tasarıma sahip bir ürün olarak pazara çıkması beklenilen LG Splendor US730 kod adlı ürünün Android 4.0 Ice Cream Sandwich İşletim Sistemi ile kullanıcıya sunulacağı düşünülüyor.

4.3 İnç WVGA ekrana sahip olması planlanan cihazın 5 Mp lik bir kameraya ve 1 Ghz lik bir işlemciye sahip olacağı da sızan bilgiler arasında. 2 GB Dahili Hafıza ile gelecek olan cihazda VGA Ön Kamera, 1700 mAh lik bir batarya ve 32 Gb destekli bir MicroSD Kart Yuvasının bulunması da şu aşamada ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.

LG Splendor US730 Akıllı Telefon
LG Splendor US730 Akıllı Telefon

 

Şu aşamada ürünün ne zaman ne kadarlık bir fiyattan pazara sunulacağı ne yazık ki belli değil. Firmanın ürünün gerçekten satışa sunup sunmayacağı bile muallâkta.

Ancak LG firması Orta Seviye kullanıcıları için pazara sunmaya hazırlandığı bu cihaz ile pazarda daha fazla model ve daha fazla seçenek stratejisi ile gitmeyi planlandığını göstermiş oldu.

LG Splendor US730 – US Cellular İsimli Modelin Bilgileri Sızdırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir