MessageMe 1 Ayda 1 Milyon Üye Barajını Aşmayı Başardı

Pazarda WhatsApp ve Facebook Messenger gibi birçok dişli rakibi bulunan MessageMe Uygulaması pazara çıktığı 7 Mart 2013 tarihi ile 20 Mart 2013 tarihi arasında 1 Milyon Üye barajını aşarak rekabet ortamında kendisini listede ilk sıralara taşımayı başardı.

BBM tarzı PIN yapısı ile kullanıcılarda Güvenlik noktasında güven sağlamayı başaran MessageMe Uygulaması şu aşamada Android İşletim Sistemi ve İOS İşletim Sisteminde kullanılabilir durumda. BlackBerry OS 10, Windows Mobile 8 İşletim Sistemleri için ise yakın dönemde MessageMe Uygulaması çıkmış olacak gibi görünüyor.

WhatsApp Uygulamasının ilk bir seneden sonra kullanıcılardan 1-2 TL civarında bir ödeme talep etmesi sebebiyle Ücretsiz MessageMe Uygulamasına olan rağbetin arttığı bir gerçek. Apple kullanıcılarından ücret almayan WhatsApp Uygulamasının bu seneden itibaren onlardan da ücret talep etmesi MessageMe nın da yükselişini tetikledi diyebiliriz.

MessageMe 1 Ayda 1 Milyon Üye Barajını Aşmayı Başardı
MessageMe 1 Ayda 1 Milyon Üye Barajını Aşmayı Başardı

Ses Kaydı yaparak gönderime imkan sağlaması, Video ve Fotoğraf Ekleme özelliği, Yerinizi Bildirebilmeniz ve Çizim Yaparak gönderebilmeniz gibi ek özellikleri de bünyesinde barındıran MessageMe bir anlamda paylaşım noktasında da büyümeye katkı sağlamış durumda.

Şuan sadece iki işletim sisteminde aktif olmasına rağmen 1 Milyon Kullanıcı sayısını aşan uygulama ayrıca anlık olarak 500’den fazla mesajın da atıldığı bir platform haline gelmiş durumda.

Ücretsiz bir yazılım olmasından dolayı yatırımcılardan aldığı destek ile ayakta kalacak olan MessageMe Uygulaması için şu aşamada oldukça yüksek sayıda yatırımcı elini taşın altına koymuş durumda. Uygulama için toplanan yatırım ise 1,9 Milyon Dolar seviyesine ulaşmış durumda.

Bakalım MessageMe Uygulaması uzun soluklu mu olacak yoksa zamanla WhatsApp ve Facebook Messenger rekabetinden yenik mi ayrılacak. Zamanla göreceğiz.

MessageMe 1 Ayda 1 Milyon Üye Barajını Aşmayı Başardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ben normalde Whatsap kullanıcısıyım ama sizlerinde konudada belirtiginiz gibi whatsap ilk seneden sonra cüzzi’de olsa bir ücret istiyor ondan dolayı messageMe uygulamasına dönmeyi dönüşüyorum bilgilendirmeniz için teşşekür ederim.