Messi WeChat Uygulamasını da Zirveye Taşıdı

Barcelona ile Dünya Arenasına kafa tutan Lionel MESSİ’nin reklamlarında oynadığı WeChat Uygulaması 100 milyonluk kayıt kullanıcı sayısına ulaşarak Popüler Mesajlaşma Yazılımları listesinde liderliğe oynamaya başladı.

Son birkaç haftadır Türkiye’de de yayınlanmaya başlayan Lionel Messi’li WeChat reklamları firmanın 5.0 sürümünün bir anda patlama yapmasına sebep oldu.

Reklamların başlaması ve WeChat 5.0 sürümünün pazara sürülmesi ile başlayan hızlı yükseliş sonucunda uygulama Global Pazarda en fazla indirilen ve kullanılan uygulamalar listesinde kendisine yer bulmayı başardı.

Messi WeChat Uygulamasını da Zirveye Taşıdı
Messi WeChat Uygulamasını da Zirveye Taşıdı

Global Pazarda En Fazla Kullanılan 5. Mobil Uygulama

3 aylık bir serüven sonunda 100 Milyon Kayıtlı Kullanıcı sayısına ulaşan WeChat Uygulaması en fazla tercih edilen 5. Mobil Uygulama olma başarısını da elde etmiş oldu.

Uluslararası arenaya adım atmasından bu yana Asya’da büyük ilgi gören WeChat, birçok akıllı telefon işletim sistemi platformunda kullanıcı tabanının son dönemde muazzam bir artış kaydettiği Hong Kong, Hindistan, Endonezya ve Malezya’da çok geçmeden en popüler mobil sosyal uygulama haline geldi.

Bu pazarların yanı sıra dünyanın diğer bölgelerinde de yoğun ilgi gören WeChat, Temmuz 2013’te Arjantin, Brezilya, İtalya, Meksika, Filipinler, Singapur, İspanya, Güney Afrika, Tayland ve Türkiye’deki App Store’lar üzerinden en çok indirilen mobil sosyal uygulama oldu.

Ünlü Firmalar ve Kişilerde WeChat Sistemine Girmeye Başladılar

Bugüne kadar çok sayıda sanatçı, sporcu, ünlü ve önemli kişi, dostları, aileleri ve hayranları ile daha güçlü bir şekilde bağlanabilmek için WeChat’e katıldı. Nike, KFC, PlayStation gibi önemli markalar da, müşterileri ile temas kurabilmek için platformun ‘Resmi Hesaplar’ özelliğinden yararlanıyor.

Yeni WeChat 5.0 güncellemesi ile hayata geçirilen etiket mağazasında çevrimiçi ödeme ve kullanıcı deneyimini zenginleştiren daha birçok iyileştirme sayesinde platform, basit bir mesajlaşma uygulamasının çok ötesine geçiyor.

Uzunca süredir pazarda tek hakim gibi görünen WhatsApp Uygulamasına karşı pazara sürülmeye başlayan birçok uygulama pazarda ciddi anlamda yer edinmeyi başarmış durumda.

Firmaların uygulamaları Ücretsiz olarak sunması ve büyük firmalardan reklam alarak hayatta kalma çabası içerisine girmeleri özellikle Ücretsiz Uygulama kullanan müşteriler için WeChat 5.0 Uygulamasını daha cazip hale getirmiş oldu.

WeChat 5.0 Uygulaması
WeChat 5.0 Uygulaması

WeChat 5.0 Uygulaması
WeChat 5.0 Uygulaması

Messi WeChat Uygulamasını da Zirveye Taşıdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir