Milli Piyango Biletleri İstenen Rakam Kombinasyonları İle Bayilerde Basılıp Satılacak

Milli Piyango İdaresi tarafından basılı olarak satışı yapılan Milli Piyango Biletleri artık Bayilerde Basılacak ve Bilet Numarasının ilk 4 veya son 4 hanesi bileti alan kişi tarafından belirlenebilecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen Torba Yasa kapsamında Milli Piyango Biletlerinde de değişikliğe gidildi.

Bu güne kadar Milli Piyango İdaresi tarafından basılan ve satış noktalarına dağıtılan Milli Piyango Biletleri artık tarih oldu.

Yeni sistem ile tıpkı diğer Şans Oyunları (Sayısal Loto, Süper Loto, 10 Numara) gibi bilet satışları Şans Oyunları Bayileri üzerinden yapılacak. Bilet anlık olarak basılacak.

 

Yeni Milli Piyango Bİleti

 

İlk 4 veya Son 4 Hane Bileti Alan Tarafından Belirlenebilecek

Yeni sistem ile Milli Piyango Bileti alırken ilk 4 hane ve son 4 haneyi alan kişi anlık olarak seçebilecek.

7 Haneli Bilet Numarasına sahip olan Milli Piyango Biletlerinde isteyen ilk 4 hanesine isteyen de son 4 hanesine müdahale edip biletleri istedikleri numara üzerinden alabilecekler.

Sistem Tam Biletlerde aynı numarayı sadece bir kez satmaya programlı olacak. Yarım biletlerde iki kez, çeyrek biletlerde ise 4 kez aynı bilet numarası aynı ya da farklı bayiler üzerinden satın alınabilecek.

Örneğin 4 kez satışı yapılan bir çeyrek bilet numarası farklı bir bayiden 5. Kez oynanmak istendiğinde ise sistem buna müsaade etmeyecek ve müşterinin yeni bir numara belirleyerek bilet alması sağlanacak.

Milli Piyango Biletleri İstenen Rakam Kombinasyonları İle Bayilerde Basılıp Satılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir