Galaxy S6 Modellerinde Flaş Sorunları İle Karşılaşılabilir

Modellerinde Flaş Sorunları İle Karşılaşılabilir Samsung, 10.04.2015 tarihinde Galaxy serisinin son akıllı telefonları Galaxy S6 ve S6 Edge modellerinin resmi satışına başlayacak ancak ürünler bir süredir erken teslim alan kişilerce kullanılmaktaydı. Dolayısı ile ilk ağızdan bazı sorunlar dillendirilmeye başlandı. Galaxy s6’larda sürekli olarak açık durumda kalan flaş sorunundan bahsediliyor.

Flaşlarından en yüksek parlaklıkta olmasa bile düşük bir seviyede ışık geldiğini fark eden kullanıcılar cihazlarını kapatsa bile bu durumdan kurtulamıyor. Yeni modelde çıkartılamayan pile yer verilmesi nedeniyle pil bitene kadar açık kalan Samsung, durumdan haberi olduğunu, geliştirdikleri yazılımla bu durumu düzelteceklerini belirten bir açıklama yaptı ancak bu sorun şimdiden Galaxy S6 almayı düşünen kullanıcıları sorunun ne zaman çözüleceğine dair tereddüte düşürmüş ve almayı biraz ertelemelerine sebep olacakmış gibi görünüyor. Bakalım Samsung sorunun çözümünde ne kadar hızlı bir tutum sergileyecek, önümüzdeki

Kaynak:http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Erken-teslim-Galaxy-S6-modellerinde-flas-sorunlari-bas-gostermeye-basladi.htm adresinden alındı.

Galaxy S6 Modellerinde Flaş Sorunları İle Karşılaşılabilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir