Motorola X Phone Derinden İlerlemeye Devam Ediyor

Motorola ve Google kardeşliği başladıktan sonra büyük bir atılım içerisine giremeyen ikili şimdilerde Motorola X Phone adı altında pazara çıkarılmaya hazırlanan Üst Düzey bir model için hummalı bir çalışma içerisine girmiş durumdalar.

Google tarafından satın alındıktan sonra Motorola firmasına konulan Ürün Kotası sebebiyle çok fazla üretim yapılmayan firmada tüm çalışmaların X Phone üzerinde yoğunlaşmış olması sağlanmış gibi görünüyor. Bu sayede de Motorola X Phone adıyla pazarı sallayacak bir ürün çıkacak gibi görünüyor.

Ancak pazarın hızlı değişmesi sebebiyle Motorola X Phone kısa sürede pazara çıkmazsa çıkmadan eskiyecek gibi görünüyor. Çünkü sızan bilgilere göre 4.8 İnçlik Full HD bir ekrana sahip olması planlanan Motorola X Phone modelinde SnapDragon firmasının 4 Çekirdekli bir işlemcisi kullanılacak.

Bu noktada eğer Motorola firması SnapDragon S4 serisi bir işlemci ile pazara çıkarsa bu durumda SnapDragon 600 ve SnapDragon 800 serilerinin altında bir performansa sahip olmanın dezavantajını yaşayacaktır.

Motorola X Phone Derinden İlerlemeye Devam Ediyor
Motorola X Phone Derinden İlerlemeye Devam Ediyor

X Phone modelinde RAZR MAXX serisinde kullanılan Kevlar Malzemesi ile hafif ve sağlam bir kasa tercih etmesi beklenilen yeni modelin toplamda Micro SD Kart desteği ile 128 GB seviyesine çıkan bir depolama alanına sahip olması bekleniyor:

İlk etapta 2013 senesinin başlarında pazara çıkmasına kesin gözüyle bakılan modelin CES 2013 ve MWC 2013 fuarlarında duyurulmaması büyük bir hayal kırıklığı yaratmış durumda.

Android 5.0 Key Lime Pie İşletim Sistemi ile pazara çıkması beklenilen ve bir anlamda Nexus serisine sunulan Hızlı Güncelleme Desteğinin de sağlanacağı Motorola X Phone için pazardaki meraklı bekleyiş biraz daha devam edecek gibi görünüyor.

Motorola eğer elini çabuk tutmazsa HTC One, Sony Xperia Z, LG Optimus G Pro ve Samsung Galaxy S4 gibi modellerin altında pazara daha çıkmadan ezilebilir.

Motorola X Phone Derinden İlerlemeye Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir