Netflix 3 Aylık, 6 Aylık ve 12 Aylık ve Mobil Abonelik Paketlerini Test Ediyor

Hindistan pazarında testlerine başlanılan 3 Aylık, 6 Aylık ve 12 Aylık Netflix Paketleri eğer kullanıcılar tarafından beğenilirse aralarında Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkede bu paketlerin satışına başlanacak.

Ayrıca Netflix Mobil Abonelik paketi için yapılan testlerde Hindistan’dan sonra ülkemizdeki bazı kullanıcılarında beğenisine sunulmuş durumda. Eğer testler başarılı olursa 3, 6 ve 12 Aylık Netflix Paketleri gibi Mobil Netflix Abonelik Paketi de tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak.

3 Aylık, 6 Aylık ve 12 Aylık paket alımını tercih eden müşterilere ise Netflix tarafından %20’den başlayan indirimler sunuluyor.

Buna göre;

  • 12 Aylık paket alımında aylık alıma göre %50 İndirim,
  • 6 Aylık paket alımında aylık alıma göre %30 İndirim,
  • 3 Aylık paket alımında ise aylık alıma göre %20 İndirim yapılmış olacak.

 

Netflix Uzun Vadeli Abonelik Paketleri

 

Paketlerin Ödemeleri Tek Seferde Yapılacak

Genellikle Hindistan pazarında yeni paketlerini test eden ve akabinde başarılı olmaları ile dünya pazarında da aktife alan Netflix firmasının 3, 6 ve 12 aylık paketleri de muhtemelen 2020 yılının ilk çeyreğinde tüm dünyada satışa sunulacak gibi görünüyor.

Aylık paketlerde olduğu gibi ödemeyi peşin olarak alacak olan Netflix daha sonrasında satın alınan paketin süresi kadar kullanım hakkını son kullanıcıya sunacak.

Örneğin şuan ülkemizde en fazla kullanılan paket olan en üst paketin fiyatı 41.99 TL. Eğer bu şekilde yine %50 İndirimli bir şekilde 12 aylık paket pazara çıkarsa aylık rakam 21 TL seviyesine gelmiş olacak.

12 aylık paket almak isteyenler ise tek seferde 252 TL gibi bir ödeme yaparak Netflix Paketini 1 yıl boyunca kullanabilecekler.

Ve bu noktadan hareketle eğer en üst paketi alırsanız ve şuan da sıkça yapıldığı gibi şifre paylaşımı ile 4 Kişi kullanırsanız bu durumda Netflix üyeliğinin 1 yıllık kişi başına düşen rakamı 63 TL gibi bir rakam olacak. Yani aylık 5 TL’nin biraz üzerinde Netflix Aboneliği satın almış olacaksınız.

 

Netflix Mobil Abonelik paketi

 

Netflix Mobil Abonelik Sistemi de Test Aşamasında

Sadece Akıllı Telefonları hedefleyen ve aylık 8 TL gibi bir rakama abone olunabilen Netflix Mobil Abonelik Paketi önce Hindistan sonrasında da ülkemizde test aşamasına alınmıştı.

Bazı kullanıcıların beğenisine sunulan ve test aşaması devam eden Netflix Mobil Abonelik Paketi de gelecek olan olumlu ya da olumsuz geri bildirimlere göre önümüzdeki yılın başlarında tüm kullanıcıların beğenisine sunulabilir.

Evinde TV ve Bilgisayarı olmayan, genellikle filmleri Tablet PC veya Telefon üzerinden izleyenler için Netflix Mobil Üyelik paketi oldukça mantıklı bir çözüm olacaktır.

Netflix 3 Aylık, 6 Aylık ve 12 Aylık ve Mobil Abonelik Paketlerini Test Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir