OnePlus 3 Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Sancak Gemisi Katili olarak pazara çıkan ve büyük başarılar kazanan OnePlus serisinin 3. Cihazı OnePlus 3 modeli için ilk bilgiler gelmeye başladı.

2014 yılında Oppo firmasından ayrılan ve kendisi için sıfırdan bir Akıllı Telefon Geliştirme sürecine giren Pete LAU tarafından kurulan OnePlus günümüzde ciddi satışlar yapan bir Akıllı Telefon üreticisi haline geldi.

Az model üreten ancak ürettiği tüm modellerde Sancak Gemisi diye tabir ettiğimiz Üst Düzey Cihazları baz alan firmanın 3. Serisi de ciddi anlamda rakiplerinin başını ağrıtacak cinsten.

 

OnePlus Akıllı Telefon Serisi
OnePlus Akıllı Telefon Serisi

 

OnePlus 3 Serisinin Teknik Özellikleri

İlk gelen bilgilere ve AnTuTu Görsellerine göre OnePlus 3 serisi SnapDragon 820 işlemci ailesine ve Adreno 530 serisi GPU yapısına sahip bir şekilde pazara çıkacak.

4 GB Ram Bellek ve 32 GB Dahili Depolama Alanının yanında Micro SD Kart desteği de sunacağı belirtilen serinin Android 6.0.1 Marshmallow Güncellemesi almış olarak karşımıza çıkacağı görünüyor.

Boyutu henüz bilinmeyen ancak 5.5 inç olma ihtimali yüksek olan FULL HD Ekran ile kullanıcı karşısına çıkacağı tahmin edilen OnePlus 3 serisinin 8 MP değerinde Ön Kamera, 16 MP değerinde ise Arka Kameraya sahip olması bekleniyor.

 

OnePlus 3 AnTuTu Testleri
OnePlus 3 AnTuTu Testleri

 

Tanıtım Tarihi de Belli Olmaya Başladı

OnePlus 3 serisinin tabi ki satışının yapıldığı Çin pazarında ciddi bir kitlesi var.

Ancak Ülkemizde de olmak üzere birçok ülkede OnePlus 1 ve OnePlus 2 modellerinden oldukça yoğun bir satış yapıldı.

Şimdi ise gözler OnePlus 3 modelinde.

Cihazın 7 Nisan 2016 tarihinde Çin’in başkenti Pekin’de tanıtılacağı ilk gelen haberler arasında.

 

OnePlus 3 Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı
OnePlus 3 Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

 

OnePlus Modeli Neden Bu Kadar Beğenildi?

Aslında olayın temelinde Üst Düzey Özellikleri Uygun Fiyata sunmayı hedef alan firmanın bu alanda yaptığı başarılı bir adım yer alıyor.

Daha önce farklı bir firmada olsa da Akıllı Telefon Pazarına hâkim olan bir önetici tarafından kurulan, her sene mümkün mertebe Tek Cihaz üzerine yoğunlaşan ve Malzeme olarak rakiplerinden geride kalmayan bir yapı sunan OnePlus firması bu aşamadan sonra satış aşamasında ise ciddi fiyat indirimleri ile kullanıcı karşısına çıkmayı başarıyor.

Şuan SnapDragon İşlemci ailesine sahip LG G5 serisi, HTC One M10 serisi gibi fiyatı 2.500 TL civarında dolaşan modeller var iken OnePlus 3 serisi ülkemizde 1.500 TL den bile satışa çıksa büyük satış rakamlarına ulaşacaktır.

Tıpkı geçen senelerde General Mobile Discovery 1 serisinin, LG G2 serisinin, Asus ZenFone 2 serisinin başardığı gibi.

OnePlus 3 Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir