OnePlus One’da Android L Güncellemesi Alacak

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Son dönemin Amiral Katili lakaplı Akıllı Telefon Serisi olan OnePlus One serisi Android L Güncellemesi alacak modeller arasına ismini yazdırdı.

Pazara çıktığı andan itibaren tüm gözlerin üzerine çevrildiği, Fiyat ve Performans noktasında akılları zorlayan bir ürün olarak satışa çıkan OnePlus One serisi Android L Güncellemesini en kısa sürede kullanıcılarına sunmayı amaçlıyor.

 

Pazara Çıktığında Amiral Gemilerini Batırdı

Donanımsal Özellikleri ile pazarda satışı yapılan Samsung Galaxy S5, HTC One M8, LG G3, Sony Xperia Z2 gibi modelleri alabora eden OnePlus One serisi 299 Dolar’lık fiyatı ile pazarın tepetaklak olmasına sebep olmuştu.

Android 4.4.2 tabanlı CyanogenMod Rom’una sahip olan OnePlus One serisinin Android L duyurusu ve güncellemesi yapıldıktan sonraki 3 ay içerisinde ürünlere Android L Güncellemesi gönderilmeye başlanmış olacak.

OnePlus One Modeline Android L Güncellemesi
OnePlus One Modeline Android L Güncellemesi

OnePlus One’da Android L Kervanına Katılacak

Yapılan düzenlemeler ile Android İşletim Sistemini baştan yazan Google firması yavaş yavaş sistem üzerindeki son değişimleri yapmaya hazırlanıyor.

Bu süreçte Üretici Firmalarda da hangi serilere Android L Güncellemesi vereceklerine karar vermeye çalışıyorlar.

Özellikle Samsung gibi haftada bir model pazara süren firmalar bu konuda çok zorlanacak olsalar da OnePlus gibi bir firma hızlı bir şekilde Güncellemeleri cihazlarına göndermiş olacak.

OnePlus One Türkiye Satışları Başlıyor
OnePlus One Türkiye Satışları Başlıyor

OnePlus One Türkiye Satışları Yakında

Pazara Uygun Fiyatı ve Amiral Katili Özellikleri ile bodoslama giriş yapan OnePlus One serisinin Türkiye Macerası yakın dönemde başlayacak gibi görünüyor.

 

OnePlus One’da Android L Güncellemesi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir