Reeder Türkiye’nin En Başarılı 88. Bilişim Şirketi Oldu

BTHaber tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin Önde Gelen Seçkin 500 Bilişim Şirketinin sıralandığı araştırma sonuçlarına göre Reeder en başarılı 88. Bilişim Şirketi oldu.

2009 yılında Uygar SARAL ve Sezen Sungur SARAL tarafından kurulan Reeder markası ilk dönemlerinde Türkiye’de pek fazla rağbet görmeyen E-Kitap Okuyucusu satarak sektöre girdi.

Sonrasında ise artan talepleri gören firma Tablet PC ve nihayetinde Akıllı Telefon ve Notebook sektörüne de el attı. Ayrıca firma kendi markası ile ürün satışı yapmaya devam ederken TeknoSA Preo serisinin de üretiminde etkin bir rol oynadı.

Türkiye’nin 5 farklı bölgesinde ReederGo adı altında bölge servisi ve satış ofisleri bulunan Reeder firması son olarak Samsun’da 1.000.000 TL’lik bir harcama yaparak firmayı teknik anlamda sırtlayacak olan operasyon merkezini kurdu.

Samsun’daki operasyon merkezinde %100 yerli sermaye ve yerli iş gücü ile hizmet veren reeder, profesyonelce dizayn edilmiş bir ortamda, çalışanların verimini artırıyor, kaybedilen zaman ve efor maliyeti azaltıyor.

 

Reeder Türkiye’nin En Başarılı 88. Bilişim Şirketi Oldu

 

Büyüyerek Yoluna Devam Eden Bir Firma

2013 yılında işlemci üretimi noktasında tartışmasız lider konumda olan Intel firması ile iş anlaşması yapan firma 2014 yılında ise Microsoft Named Partner statüsünü elde etti. Aynı sene içerisinde EMEA bölgesinde de en çok tercih edilen Intel İşlemcili Tablet PC olma başarısını gösterdi.

2016 yılında Global Girişimcilik Derneği Endeavor tarafından seçilen ve Türkiye’den tek başına Boston’daki Uluslararası Seçim Paneline davet edilen firma EY tarafından desteklenmesine karar verilen 10 Girişim arasında yer almayı başardı.

Ayrıca yılın en başarılı 40 girişiminin yer aldığı Fortune 40 listesine giren Reeder firması, Shenzen ve Hong Kong’dan sonra Boston ve Amsterdam ofisleriyle de büyümeye ve global marka olma yolundaki yolculuğuna devam ediyor.

 

Reeder Türkiye’nin En Başarılı 88. Bilişim Şirketi Oldu

 

Reeder Ürünlerine TeknoSA ve Vatan Bilgisayardan Ulaşabilirsiniz

Reeder markasına ait Akıllı Telefon ve Tablet PC modellerini daha yakından görmek ve satın almak istemeniz durumunda Vatan Bilgisayar veya TeknoSA mağazalarına uğramanız yeterli olacaktır.

Ayrıca ReederGo Ofisleri bulunan illerde direkt olarak Reeder firması ile de irtibata geçerek markayı daha yakından tanıma imkanına sahip olabilirsiniz.

Reeder Türkiye’nin En Başarılı 88. Bilişim Şirketi Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir