ReedPAD 4 Teknoloji Mağazalarında Satışa Sunuldu

3G Sim Kart destekli bir model olması dolayısıyla pazarda oldukça rağbet göreceği düşünülen ReedPAD 4 modeli teknoloji marketler tarafından satılmaya başlandı.

Önceki sürümü olan ReedPAD 3 modelinin yüksek satış rakamlarına ulaşmasına rağmen kullanıcıların 3G Modem kullanamamaları ve 3G Data Sim Kart desteğinin olmaması satışların biraz gerilemesine ve kullanıcı şikâyetlerinin artmasına sebebiyet vermeye başlamıştı.

Bu durumu gören ReedPAD firması da 4. Seri ürünlerinde 3G Sim Kart desteği eklemeyi uygun görmüş olacak. Ancak eklenecek sim kartın Data Sim Kart özelliği taşıdığı bilgisini vermemiz gerek. Yani telefon görüşmesini desteklemiyor.

3G Sim Kart Destekli ReedPAD 4 Modeli Çıktı
3G Sim Kart Destekli ReedPAD 4 Modeli Çıktı

 

7 İnçlik HD ekran ile pazara sunulan ReedPad 4 modelinde firma Allwinner serisinden 1.5 GHz lik işlemci ve 1 GB DDR3 ram kullanmış durumda. Cihazın dâhili hafızası 8 GB ilen MicroSD Kart ile de 32 GB daha ekleyebilme imkânına sahip olabiliyorsunuz.

3G ve Wi-Fi desteği sunulan cihazda elbette ki şu aşamada LTE yani 4G desteği mevcut değil. Zaten ülkemizde de bu platformun olmaması şu aşamada pek fazla ihtiyaç duymayacağınız anlamına da geliyor diyebiliriz.

2 Mp lik bir kamera çözünürlüğüne sahip olan cihazın USB ve Mini HTML çıkışları da unutulmamış. Bu kapsamda özellikle USB Bağlantı birini destekliyor olması birçok kullanıcı için de büyük bir avantaj halini alıyor.

Pil süresi olarak 1 ila 6 saat arasında bir süre verilirken normal kullanımda 3-4 saat kadar cihazı kullanabilmeniz mümkün hale geliyor. Sadece 320 gr ağırlığında olan ReedPAD 4 modeli her yerden rahatlıkla internete bağlanabilmenize imkân sağlarken mali açıdan da sizi zorlamayı aklından bile geçirmiyor.

ReedPAD 4 modelinin şuan Bimeks Satış Fiyatı %23 indirim ile 336 TL seviyesinde. Eğer aklınızda Uygun Fiyata bir cihaz almak varsa ReedPAD 4 modelini bence bu fiyata kaçırmayın.

 

ReedPAD 4 Teknoloji Mağazalarında Satışa Sunuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. ALACAK ARKADAŞLAR SAKIN REEDPAD MARKALI ÜRÜNLERE YAKLAŞMAYIN. CİHAZLAR İYİ OLABİLİR FAKAT SELEKT BİLGİSAYARIN POLİTİKASI HİÇ İYİ DEĞİLDİR . GARANTİ DİYE BİR OLAY YOKTUR. OLAKİ CİHAZI SERVİSE GÖNDERDİNİZ ÜCRET ALMADAN TAMİR BAKIM YAPMAZLAR. YİNEDE KARAR SİZİN BİZ UYARIMIZI YAPALIM. http://forum.donanimhaber.com/m_63352801/mpage_2/f_/key_//tm.htm#71393966

  2. 3g turkcell kampanyalı bu ürünü aldım bimeksten lanet olsun 3g bi turkcellde çalışmıyor :)) şaka gibisiniz telefonlarınıza ulaşılamıyor komiksiniz …