Sabit Hatlardan Cep Telefonlarını Aramak Ücretsiz Oldu

Türk Telekom tarafından başlatılan yeni bir kampanya ile Ev ve İş Telefonlarından Cep Telefonlarına yönelik yapılan aramalar Ücretsiz hale geldi. Yeni kampanya ile Sabit Telefon Kullanımı da artacak gibi görünüyor.

Türk Telekom tarafından daha önce başlatılan “Akşam 7’den Sabah 7’ye Sabit Hatları Aramak Ücretsiz” başlıklı kampanyanın sınırları biraz daha genişledi ve içerisine Cep Telefonları da dahil oldu.

Türk Telekom tarafından yapılan yeni kampanya duyurusuna göre 8 Nisan 2013 tarihi ile 1 Temmuz 2013 tarihleri arasında Akşam 7 ile Sabah 7 arasında yapılacak olan Cep Telefonu Aramalarından ücret alınmayacak.

Eski kampanya gibi Aylık 1000 Dakika Sınırının olduğu bu kampanya ile Akşam 7 ile Sabah 7 arasında Şehirler Arası, Şehir İçi veya Cep Telefonu numaralarını aramanızdan ücret alınmayacak.

Ev Telefonlarından Cep Telefonlarını Aramak Ücretsiz Oldu
Ev Telefonlarından Cep Telefonlarını Aramak Ücretsiz Oldu

Daha önce “Tutuklu Ve Asker Dışında Hafta Sonları Ankesörlü Telefon Bedava” başlıklı yazımızda verdiğimiz Ankesörlü Telefon haberi ile aslında bağlantılı olan bu kampanya bir anlamda Türk Telekom için Sabit Hatları kurtarma operasyonu olarak görülebilir.

Her geçen gün Mobil Telefonlar karşısında biraz daha kan kaybeden Sabit Hatları bu ve buna benzer kampanyalar ile ayakta kalmaya çalışıyor.

Bakalım TT bu konuda ne kadar başarılı olacak ve bu kampanya 1 Temmuz 2013 tarihinden sonra da eski kampanya gibi uzatılarak standart bir paket haline gelebilecek mi?

Sabit Hatlardan Cep Telefonlarını Aramak Ücretsiz Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir