Samsung Galaxy F Premium Geliyor

Samsung’un amiral gemileri olarak bilinen Galaxy S akıllı telefon serisinin yanında premium özelliklere sahip başka Galaxy modellerinin hazırlıklarının yapıldığı geçen yıl kulislerde sürekli konuşulan bir konuydu.

Samsung kullanıcılarının artık plastik kasalı telefonlar istemediği ve Samsung’u sürekli bu nedenden dolayı eleştirdiğini hepimiz biliyoruz. Samsung ise hala plastik kasa ile çıkarttığı Galaxy S serisi telefonlarını üretimini azaltmadan piyasaya sürmeye devam ediyor.

Samsung kullanıcılarından gelen bu eleştirileri değerlendirmeye alıp başka bir Galaxy serisinin az ve diğer üretimleri etkilemeyecek şekilde üretimine başladığı belirtiliyor. Samsung hem tüketicilerin beklentilerine cevap veren hem de diğer üretimleri etkilemeyen metal kasalı telefonlarıyla önümüzdeki zamanlarda karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Güney Koreli üreticiden gelen bilgilere göre üretimine başladığı bu yeni model telefonlar Galaxy F adıyla ve F serisinin ilk üyesi olan telefon Galaxy S5 ile birlikte tanıtılacak. Geçtiğimiz aylarda internete düşen metal iskeletin de Galaxy F modeline ait olduğu gelen dedikodular arasında.

Samsung Galaxy F Premium Geliyor
Samsung Galaxy F Premium Geliyor

Galaxy F modeli hakkında ise şimdilik pek bir bilgi bulunmamakta. Samsung’un sır gibi sakladığı Galaxy F modelinin tanıtımını önümüzdeki aylarda görmeyi bekliyoruz.

Samsung Galaxy F Premium Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir