Samsung Galaxy Fold Yeniden Satışa Çıkıyor

Samsung firmasının 2019 yılında duyurusunu yaptığı Katlanabilir Akıllı Telefon modeli Samsung Galaxy Fold bazı değişiklikler ile yeniden satışa sunulmaya hazır.

Duyurusu yapıldıktan sonra editörlere inceleme için gönderilen cihazlarda yaşanan sorunlar sebebiyle daha satışa çıkmadan geri çekilen Samsung Galaxy Fold için yeni dönem başlıyor.

Geçen süre zarfında bazı iyileştirmeler yapılan Galaxy Fold ailesi 6 Eylül 2019 tarihi itibariyle Güney Kore’de satışa sunulacak. Sonrasında ise Fransa, Almanya, Singapur, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri gibi büyük pazarlarda satışa sunulacak.

 

Samsung-Galaxy-Fold-Katlanabilir-Telefon

Dayanıklılık Noktasında İyileştirmeler Yapıldı

Samsung Galaxy Fold modeli ilk seride ekranın soyulması ve ekranın altına toz parçalarının kaçması gibi bazı sebeplerden daha satışa çıkmadan geri çekilmişti.

Yaşanan bu sorunları ortadan kaldırmak isteyen firma cihazda ve kasa yapısında bazı değişikliklere gitmiş durumda.

Katlanabilir alanı korumak ve mekanizmanın içine kaçabilecek tozları engellemek isteyen firma koruma kısmının dışına da bir lastik koruma yerleştirmiş durumda.

Ekrandaki koruyucunun soyulması ile oluşan sorunları da çözmek isteyen firma bu kapsamda bu katmanın üstüne birde soyulmayı önleyecek bir katman daha yerleştirme yoluna gitmiş durumda.

 

Yenilenmiş-Samsung-Galaxy-Fold

 

Teknik Özelliklerde Küçük Değişikliklere Gidildi

Samsung Galaxy Fold modelinde 7.3 inçlik Flex İç Ekran ile 4.6 inçlik Super AMOLED dış ekran hem boyut hem de özellik bakımından aynı kalmış durumda.

Kamera yapısı noktasında da herhangi, bir değişime uğramayan modelde Batarya ise biraz küçülmüş durumda. Cihaza 5G Teknolojisinin eklenmesi sebebiyle 4.380 mAh olarak duyurulan ilk batarya yerine 4.235 mAh’lik bir batarya kullanılmış durumda.

Qualcomm SnapDragon 855 işlemci ailesine sahip olarak pazara çıkacak olan Samsung Galaxy Fold ailesi 12 GB Ram Bellek ve 512 GB Dahili Depolama Alanına sahip olacak.

Cihazın satış fiyatı hakkında henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da temel olarak 2.000 Dolar seviyesindeki bir rakama satışa sunulacağı kesin gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Fold Yeniden Satışa Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir