Samsung Galaxy J3 Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung firmasının Giriş Seviyesi Akıllı Telefon serisinde kendisine yer bulması beklenilen Samsung Galaxy J3 modelinin teknik özellikleri sızmaya başladı.

5 inçlik AMOLED HD Ekrana sahip olması beklenilen Galaxy J3 serisi tabi ki J2 ve J5 modelleri arasında kendisine bir yer bulacak.

1.2 GHz hızına sahip SnapDragon 410 serisi bir işlemci kullanacak olan Samsung Galaxy J3 serisinin 4 Çekirdekli bir yapıda olacak.

1 GB Ram Bellek ve 8 GB Dâhili Depolama Alanı ile satışa çıkacak olan Galaxy J3 serisinin 64 GB’a kadar Micro SD Kart Desteğine sahip olması bekleniyor.

[stextbox id=”info”]Samsung Galaxy J5 ve Galaxy J7 İçin Müzik Çalar Önerileri[/stextbox]

 

Samsung Galaxy J3
Samsung Galaxy J3

 

Kamera 8 MP Değerinde Kalacak

Samsung Galaxy J5 serisinde 13 MP Arka Kamera kullanan firmanın Samsung Galaxy J3 serisinde ise 8 MP değerinde bir arka kamera kullanması bekleniyor.

Ön kısımda ise Selfie Severlerin dikkatini çekebilmek adına 5 MP değerinde bir kamera kullanılmış durumda.

142.2 x 71.6 x 7.9 mm boyutlarında ve 140 gram ağırlığında olacağı açıklanan Galaxy J3 ’te 2.500 mAh kapasiteli pil ve Android 5.1.1 Lollipop İşletim Sistemi kullanılmış.

Tabi ki cihaza Android 6.0 Güncellemesi gelmeyecek. Yani alacağız sürümde kullanmanız gerekecek.

 

Samsung Galaxy J3 Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy J3 Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

 

Ülkemizde de Satışa Çıkacak

Samsung Galaxy J1, Samsung Galaxy J2, Samsung Galaxy J5 ve Samsung Galaxy J7 modellerini satışa sunan Samsung Türkiye pazardaki yeni oyuncusu Samsung Galaxy J3 serisini de ülkemizde satışa sunacak.

700 TL – 800 TL fiyat aralığında olması beklenen modelin Siyah – Beyaz ve Gold renk seçeneklerine sahip olması ve 2015 Kasım – Aralık aylarında resmi olarak satışa girmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy J3 Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir