Samsung Galaxy Note 4 İçin İşlemci ve Ekran Belli Oldu

Yakın dönemde pazara çıkması beklenilen Samsung Galaxy Note 4 serisinde kullanılacak olan Ekran Yapısına ve İşlemci Ailesine karar verilmiş durumda.

İlk gelen bilgilerde SnapDragon serisi bir işlemci ile pazara çıkacağı belli olan Galaxy Note 4 serisinin pazara göre işlemci kullanacağı kesinleşmiş gibi görünüyor.

LTE Desteği olan ülkelerde SnapDragon 805 serisi işlemci ailesini tercih etmesi beklenilen Galaxy Note 4 serisinde, 3G destekli Türkiye gibi ülkelerde ise Samsung Exynos 5433 serisi bir işlemci kullanılacak gibi görünüyor.

 

Galaxy Note 4 Serisinde Quad HD Ekran

Artık 2K (Quad HD) desteği kesinleşmiş olan Samsung Galaxy Note 4 serisi bu sayede de pazardaki iyi seviye ekrana sahip olan modeller arasına girmiş olacak.

LG G3 serisinde de kullanılan Quad HD Ekran özellikle SnapDragon 805 serisinin de getireceği destek ve performans ile gerçek anlamda kullanım amacına ulaşacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Note 4 Tasarım
Samsung Galaxy Note 4 Tasarım

Ekim Bitmeden Galaxy Note 4

Artık her şey sona yaklaşıyor gibi. Bu sebeple de Ekim 2014 bitmeden Samsung Galaxy Note 4 serisinin Türkiye pazarında satışa çıkmış olması bekleniyor.

Bakalım Samsung kanadı Galaxy Note 4 serisi için beklentileri ne kadar karşılayabilecek.

 

Samsung Galaxy Note 4 İçin İşlemci ve Ekran Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir