Samsung Galaxy Note 5 Modelinin Fiyatı Belli Oldu

13 Ağustos 2015 tarihinde resmi olarak duyurusu yapılan Samsung Galaxy Note 5 modelinin Ön Siparişleri başlamadan önce Fiyatı belli oldu.

Bimeks tarafından web sitesinde YAKINDA ibaresi ile listelenmeye başlanılan Samsung Galaxy Note 5 modeli henüz resmi olarak Ön Siparişe giriş yapmadı.

Ancak kısa süre içerisinde Bimeks ve diğer Teknoloji Mağazalarının Note 5 modelini Ön Siparişe açması ve 2.699 TL gibi bir fiyattan satışa sunmaları bekleniyor.

 

Üretim Yeri Vietnam

Sitede yer alan bilgilere bakıldığında Samsung Galaxy Note 5 serisinin diğer serilerden farklı olarak Vietnam menşeli olarak üretileceği ve satışa çıkacağı görünüyor.

Bu anlamda da “Ben Çin Malı Ürün Almam” diyenler için Vietnam Malı Galaxy Note 5 pazara sürülmüş olacak.

Ürün sayfasına ulaşmak için Samsung Galaxy Note 5 Bimeks Satış Sayfası linkini kullanabilirsiniz.

 

Samsung Galaxy Note 5 Satış Fiyatı
Samsung Galaxy Note 5 Satış Fiyatı

Samsung Galaxy Note 5 Modelinin Fiyatı Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 19 Aralık 2016, 23:23

    bende 5 ay onceye kadar note 4 kullanıyordum ısınmaya servıs bısey bulmadı dıye sattım bıda samsung almadım samsung bence dandık hem ısınıor hem kendı bılıor ınsanın cıhazını degısım yapmıyorda akıl verıor gunceleme yap dıye salagız yaa guncelleme yapıldıktan sonra oldugunu bılmıoruz sankı cıhazların en ıyısı bence sony ve bu yenı cıkan cıhaz var 10 cekırdeklı reeper ondan dusunuorum salakmıyımda samsunga para yedırtcem

  2. Ben ilk e5 almayı dusunuyordum fakat sonradan J5 almaya karar verdım yorumları gorunce açıkçası J5 den sogudum cogu kısıde farklı sorunlar var acaba hangısı tercıh edilmeli