Samsung Galaxy Note 5 Serisinde USB Type-C Kullanılabilir

Yeni ürünlerde sıkça görmeye başladığımız USB Type-C Bağlantı Portunun Samsung Galaxy Note 5 serisinde de kullanılabileceği gelen haberler arasında.

Samsung firmasının özellikle Tasarım noktasında birçok değişikliğe gitmesi beklenilen Note 5 serisinde Mikro USB giriş portu yerine USB Type-C Giriş Portu kullanması bekleniyor.

Bu sayede hem istenilen oranda incelik sağlanmış olacak hem de rakiplerinde kullanımına henüz başlanmayan USB Type-C Portuna geçiş yapılmış olacak.

 

Samsung Galaxy Note 5 Serisinin Özellikleri Ne Olacak?

Henüz resmi bir özellik listesi yayınlanmadı. Ancak pazara sızan birçok özellik mevcut.

Misal Samsung Galaxy Note 5 serisinin S6 serisindeki gibi Yekpare Kasa ile satışa sunulması bekleniliyor. Bunun yanında arttırılabilir hafıza desteğinin de bu seride olmayacağı ilk gelen sızıntı bilgiler arasında.

5,98 inçlik 2K Çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olması beklenilen Note 5 serisinde 4100 mAh’lik bir batarya kullanılması ve 64 Bit destekli Exynos 7422 işlemci ailesine sahip olması bekleniyor.

Özellikle S-Pen noktasında da birçok değişikliğe gitmesi beklenen Note 5 serisinde donanımsal olarak da Tepe Model yapısının tam olarak tüketicilere sunulması amaçlanacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Note 5 Serisinde USB Type-C Kullanılabilir
Samsung Galaxy Note 5 Serisinde USB Type-C Kullanılabilir

 

Samsung S Serisindeki Düşüşü Note Serisi İle Karşılayacak

Samsung Galaxy S6 serisinin istenen satış rakamlarının gerisinde kalması sonrasından Samsung cephesinin Samsung Galaxy Note 5 serisine yüklenmesi bekleniyor.

Pazarda halen lider konumda olan ancak aşağıdan gelen firmalar tarafından da rahatsız edilmeye başlanılan Samsung’un özellikle Note 5 serisi ile bir atağa çıkmak isteyeceği aşikâr.

Samsung Galaxy Note 5 serisi bu sebeple de büyük değişiklikler ve önemli düzenlemeler ile pazara çıkacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Note Serisi
Samsung Galaxy Note Serisi

Samsung Galaxy Note 5 Serisinde USB Type-C Kullanılabilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir