Samsung Galaxy On7 ve Galaxy On5 Modellerini Tanıttı

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Samsung firmasının Giriş Seviyesi Modelleri olacak olan Samsung Galaxy On5 ve Samsung Galaxy On7 modelleri resmi olarak duyuruldu.

Samsung Galaxy A serisindeki Premium Yapıyı Giriş Seviyesi modellere de taşımak isteyen Samsung firması bu işlem için On5 ve On7 modellerini üretmeye hazırlanıyor.

Kullanıcının gözünde oldukça dandik bir kasaya sahip olan Giriş Seviyesi Modellere daha bir Premium Görünüm kazandırmak isteyen Samsung firmasının bu adımı pazardaki Galaxy Model Sayısını yine arttırmayı da başardı.

 

Giriş Seviyesine Büyük Ekran Yapısı

Galaxy On5 modelinde 5 inçlik, Galaxy On7 modelinde ise 5.5 inçlik ekran kullanacak olan Samsung firması bu sayede daha ucuza telefon almak isteyen kullanıcılara da büyük ekranlı model satmaya başlamış olacak.

Samsung firmasının pazara Samsung Galaxy On5 ve Samsung Galaxy On7 modellerini sunduktan sonra pazarda satışına devam eden alt seri modeller için nasıl bir karar alacağı ise belli değil.

 

Samsung Galaxy On Serisi Akıllı Telefon
Samsung Galaxy On Serisi Akıllı Telefon

 

Samsung Galaxy On7 Teknik Özellikleri

5.5 inçlik HD TFT ekrana sahip olacak olan Samsung Galaxy On7 modelinde 4 Çekirdekli ve 1.2 Ghz’lik bir işlemci kullanılmış durumda.

Samsung firması İşlemci Markası hakkında ise henüz bir bilgi vermemiş.

1.5GB RAM Bellek ve 8GB Dahili Depolama Alanına sahip olacak olan modelde Micro SD kart desteği de mevcut.

13 MP değerindeki Arka Kamerasının yanında 5MP ön kamera bulunan Galaxy On7 modelinde 3.000mAh’lik bir batarya kullanılmış durumda.

Samsung Galaxy On7 serisinin 4G/LTE desteğine sahip olduğunu, Çift Sim Kartlı olduğunuz, 8.2mm incelik ve 172gr ağırlık ile son kullanıcıya ulaşacağını da belirtmek gerek.

 

Samsung Galaxy On7 ve Galaxy On5 Modellerini Tanıttı
Samsung Galaxy On7 ve Galaxy On5 Modellerini Tanıttı

 

Samsung Galaxy On5 Modelinin Teknik Özellikleri

Galaxy On5 modelinde ise 5 inçlik HD TFT ekranın yanında 4 çekirdekli ve 1.3 Ghz’lik hıza çıkan bir işlemci kullanılmış durumda.

Bu modelde kullanılan işlemci ailesi Samsung Exynos 3475 Çip setine sahip ve Mali-T720 GPU ile desteklenmiş durumda.

1,5 GB Ram Bellek ve 8 GB Dâhili Depolama alanı bulunan modelin Micro SD Kart desteği de unutulmamış durumda.

2600 mAH’lik bir batarya sahip olan modelin Arka Kamerası 8 MP değerinde iken ön kamera kısmında 5 MP değerinde bir kamera yapısı kullanılmış.

Cihazın 4G/LTE Desteği unutulmamış durumda. Aynı zamanda Çift Sim Kart desteği, 8.5 mm Kalınlık ve 149 gr ağırlığa sahip olduğunu da eklememiz gerek.

 

Samsung Galaxy On Serisi Premium Telefon
Samsung Galaxy On Serisi Premium Telefon

 

Yurtdışı Fiyatları Cazip, Ülkemizdeki Durumu Göreceğiz

Samsung Galaxy On5 serisine 150 Dolar, Samsung Galaxy On7 serisine ise 200 Dolar fiyat etiketi konulmuş durumda.

Fiyatlandırmaların Türkiye Ayakları nasıl olur bilinmez ancak Dolar Kuru, Vergiler ve kar Oranları derken Samsung Galaxy On5 modelinin 700 – 900 TL arasında, Samsung Galaxy On7 serisinin ise 900 – 1100 TL arasındaki bir fiyattan satışa çıkması beklenebilir.

 

Samsung Galaxy On7 ve Galaxy On5 Modellerini Tanıttı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sizce on7mi j5 mi yoksa lgk10mu lütfen yardımcı olun acil