Samsung Galaxy S4 Modelinin Özellikleri Yavaş Yavaş Şekilleniyor

Sony Xperia Z, LG Optimus G Pro ve HTC ONE (M7) modellerinden sonra pazara çıkacak yeni bir amiral gemisi de Samsung Galaxy S4 modeli olacak. Samsung bu ürün ile 2013 ve 2014 sezonuna damga vurmayı şimdiden planları arasına almış durumda.

Pazarda büyük rağbet gören Üst Düzey Akıllı Telefon modellerinden birisi olacak olan Samsung Galaxy S4 modeli için henüz resmi bir duyuru tarihi yok. Aynı şekilde sızan birkaç bilgi dışında da çok fazla detaylı bilgi yok ortalarda.

Öncelikle ürünün 5 İnç veya Üstü bir ekran ile geleceğini, Full HD bir yapıda olacağını ve netlik noktasında Xperia Z ve HTC M7 modelleri ile yarışacak seviyede olacağını belirtelim.

Sektörün gidişine göre hareket etmesi beklenen Samsung firmasının Galaxy S4 modelinde 13 MP’lik, VR Panorama Çekim özellikleri olan, Full HD Kayıt imkânı sunan bir kamera özelliği ile gelmesi bekleniyor. İki rakibinin de Fotoğraf Kalitesi noktasında çıtayı yüksek tutması Samsung için de bu sınıra çıkma zorunluluğu getirmiş oldu.

Samsung Galaxy S4 Modelinin Özellikleri Yavaş Yavaş Şekilleniyor
Samsung Galaxy S4 Modelinin Özellikleri Yavaş Yavaş Şekilleniyor

Samsung tarafından geliştirilen Exynos İşlemci Ailesi ile pazara çıkması beklenilen Galaxy S4 modelinde farklı bir strateji izlenerek Global Pazara ya da bazı ülkelere SnapDragon 600 serisine sahip ürünlerde gönderilebilir.

1.7 GHz – 2.0 Ghz lik bir hız sınırında seyretmesi beklenilen ürünün Quad Core veya Quad Core +1 işlemci ile gelmesi beklenilen üründe 4 veya 5 çekirdek görebiliriz. Yani hız noktasında rakipleri ile aynı seviyede kalmayı da tercih edebilir, bu sınırı biraz daha yukarı çıkarmayı da düşünebilir Samsung Firması.

Google eğer bir sürpriz yapıp Android 5.0 İşletim Sistemini erken bir zamanda duyurmazsa Galaxy S4 modelinin Android 4.2 Jelly Bean sürümü ile gelmesi kesin bir hal alacaktır. Bu durumda hem cihaz performansına hem de batarya ömrüne büyük bir katkı sağlamış olacaktır.

Bunların dışında biraz daha fantastik bazı sızmalarda yok değil. Ses ve Göz Haraketi ile video ve telefon kontrolü gibi, farklı bir kasa yapısı gibi, bitmeyen şarj sistemi gibi birçok ek özellikte Samsung Galaxy S4 modeli ile karşımıza çıkar.

Şimdi ise sadece bekleme ve Galaxy S4 modelini resmi olarak açıklanmasını umma zamanı…

Samsung Galaxy S4 Modelinin Özellikleri Yavaş Yavaş Şekilleniyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Galaxy S4 modeli, Amerika’da tanıtıldı. Ben hiç memnun kaldım yeni modelden. Zira S3’ün aynısı çok fazla bir fark göremedim. Tek artısı sanırım göz tanıma sistemi olarak gözüküyor.