Samsung Galaxy Win Özellikleri, Fiyatı ve Kullanıcı Yorumları

Öncelikle Çin pazarında duyurulan daha sonra da Global Pazarda satışına başlanacak olan Samsung Galaxy Win resmen açıklandı ve özellikleri basın ile paylaşıldı.

Qualcomm firması tarafından üretilen Qualcomm 200 serisi mobil işlemci ailesi ile pazara çıkacak olan Dört Çekirdekli ve 1.2 Ghz lik hıza sahip olan Galaxy Win modeli pazarda ara ürün olarak kullanıcılara sunulmuş olacak.

Adreno 203 serisi bir GPU ile kullanıcı karşısına çıkacak olan Samsung Galaxy Win modelinde ARM Cortex A5 mimarisine sahip bir işlemci kullanılmış durumda.

4.7 İnçlik TFT LCD ekrana sahip olan modelin ekran çözünürlüğü 480*800 piksel olarak belirlenmiş durumda. Üründe kullanılan ekranın 199 ppi derinliğe sahip olduğunu da belirtmekte fayda var.

 

Samsung Galaxy Win Özellikleri, Fiyatı ve Kullanıcı Yorumları
Samsung Galaxy Win Özellikleri, Fiyatı ve Kullanıcı Yorumları

 

Android 4.1 Jelly Bean İşletim Sistemi ile pazara çıkması planlanan Samsung Galaxy Win modelinin 5 MP’lik arka ve 0,3 MP lik ön kamera ile kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor. Ayrıca diğer Samsung modellerinde olduğu gibi TouchWiz Nature Ara Yüzü ile kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor.

Batarya noktasında bu sefer elini açık tutan Samsung firması Win modeli için 2000 mAh lik bir batarya hazırlamış durumda. MicroSD Kart desteği ile gelecek olan modelde arka kapak sökülüp takılabilir şekilde ayarlanmış olacak.

İlk etapta Tek Sim Kartlı modelinin pazara sunulacağı Samsung Galaxy Win modeli daha sonra da Samsung Galaxy Win DUOS olarak Çit Sim Kartlı olarak da satışa çıkacak.

Beyaz ve Gri renk seçenekleri ile pazara çıkması planlanan Samsung Galaxy Win modeli için ilerleyen dönemde talebe bağlı olarak Black ve Blue modelleri de pazara sürülebilir olacak.

 

Samsung Galaxy Win Özellikleri, Fiyatı ve Kullanıcı Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. galaxy wın için normal sim kart mı kullanılıyo yoksa micro sim kart mı?

  2. 8 Nisan 2013, 23:26

    Gerçekten harika bir telefon. geniş ekranı. çok kullanışlı. ve en hızlısı. o paraya değer bence.