Samsung Hollanda’nın Bir Köyünde 50 Tane Samsung Galaxy S9 Dağıttı

Apple ve Samsung arasında devam eden kıyasıya savaş Hollanda’nın bir köyünde Samsung firmasının 50 tane Samsung Galaxy S9 dağıtmasına kadar ulaştı.

Hollanda’nın “Appel” adındaki küçük bir köyünde gerçekleşen Bedava Galaxy S9 Dağıtımı elbette ki köyün karakaşı veya kara gözü için seçilmedi.

Hollanda’nın ana dili olan Felemenkçe ‘de “Appel” isminin anlamı Elma. Yani dönüp dolaşıp Apple firması ile aynı anlama geliyor.

 

 

Ürün Dağıtımlarını Bir Apple Fanı Gerçekleştirdi

Samsung Hollanda Pazarlama Müdürü Gerben van Walt Meijer, “Yaptığımız inovatif çözümler, insanların hayatlarını kolaylaştırmakta. Bu ve bunun gibi hamlelerle ürünlerimizi duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bedava dağıtılan 50 adet Samsung Galaxy S9 ürünün ise Appel köyünde yaşamakta olan 18 yaşındaki bir Apple Fanı Genç gerçekleştirdi.

Hediye dağıtımı sırasında çekilen bir videoda Samsung Hollanda ekibi tarafından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Bu arada Samsung Türkiye ekibinin ülkemizin çeşitli noktalarında bulunan Elma Köyleri içinde aynı çalışmayı gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğini bekleyerek göreceğiz.

Samsung Hollanda’nın Bir Köyünde 50 Tane Samsung Galaxy S9 Dağıttı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir